Bands / artiesten

Wij ondersteunen bands om hun optredens graag zo makkelijk mogelijk te maken. De artiesten kunnen daardoor doen waar ze goed in zijn; muziek maken en het publiek vermaken. Wij nemen graag het technische gedeelte uit handen en kunnen met een vast team van technici mee naar elk optreden van de band. Opslag van bandmateriaal en het uitvoeren van de logistieke uitdagingen zijn vanzelfsprekend, géén probleem! Wij zorgen voor de juiste podium set-up en zorgen dat zoveel mogelijk de zelfde technici meegaan met hetzelfde optreden om de kwaliteit te waarborgen. Wij leveren techniek voor een zanger tot aan voltallige band. 

Bij een live optreden wil je gegarandeerd zijn van perfect geluid en toffe belichting, waarbij de muziek tot hun recht komen. In overleg met u ontwerpen wij een vaste set-up en nemen u alle technische faciliteiten uit handen.Kwaliteit staat bij ons hoog evenals de flexibiliteit bij onze technici. Wij werken met bewezen merken en systemen waarbij een ongeëvenaarde kwaliteit is gegarandeerd. Belichting biedt een krachtige ondersteuning aan het optreden. Goede belichting maakt de show dan ook compleet. Onze gekwalificeerde technici verzorgen voor u een professioneel ontwerp op basis van uw wensen. Samen met eventuele FX maken is het mogelijk om diverse pakketten samen te stellen, zodat het voor de boeker makkelijk wordt om de band met complete show te kunnen aanbieden. 

Luxonos heeft een brede ervaring in de ondersteuning van (inter)nationale bands en denkt graag mee over verdere ondersteuning zoals oefenruimtes met materiaal. 

Vaste shows

Vaste technici

Creatief & meedenkend

Wereldwijde service

Logistieke oplossingen

Ondersteuning voor beginners en de professionals

Luxonos ondersteunt zowel beginnende bands als de bekende groepen met jaren lange podium ervaring! Opzoek naar een nieuwe of eerste vaste AV partner? Wij denken graag mee en maken graag eens kennis met de groep. Bij onze vaste groepen vinden we een persoonlijke band erg belangrijk, aangezien je op basis van goed vertrouwen met elkaar de tofste shows kan neerzetten. 

Ben je met je band al aardig op weg en de eerste optredens komen er aan? Dan is het fijn om te weten dat je ook de juiste techniek naast je hebt staan. Wij regelen het geluid voor je vanaf de mixer tot aan het geluidsysteem en jullie kunnen als band lekker spelen. Onze technici gaan graag mee repeteren om de band, de nummers en alle andere zaken goed te leren kennen, zodat het straks op het podium vlekkeloos verloopt!

Ook voor zangers(essen) staan we graag voor je klaar! Ben je zoekt een vaste geluidtechnicus die alvast de geluidset klaar zet, het geluid goed ingeregeld zodat jij daarna kunt doen waar je goed in bent, lekker zingen? Dan gaan we graag eens in gesprek met elkaar om samen goede optredens neer te kunnen zetten. 

Nationaal Co- assistenten congres (Egmond aan Zee)

"Persoonlijk advies en maatwerk voor band"