ASML – Proud

Voor ASML hebben we hun medewerkers Proud event mogen voorzien van licht, geluid, specialFX en video.

In het NH Hotel te Eindhoven kregen wij van Advance Events het vertrouwen voor de technische verzorging van het PROUD feest. Voor 4000 medewerkers van ASML hebben wij diverse zalen voorzien van licht, geluid, special effects en video. Het feest was verspreid over vijf zalen die elk hun eigen lichtplan, audio set en videoconfiguratie hadden.

De hoofdzaal mochten we voorzien van een podium van 10x8m. Achter dit podium hebben we een Led scherm van 6x3meter opgehangen. Door een combinatie van verschillende lampen in te zetten hebben we deze zaal aangekleed. Daarnaast hebben wij in deze zaal een verlichte dansvloer van 100m2 gelegd. De special effects met koudvuurwerk fonteinen, rookmachines en CO2 jets waren de Finishing Touch voor deze zaal.

De andere zalen hadden allemaal hun eigen plan en idee. De lady’s area hebben we voorzien van twee LED schermen van 2x4m. Bij de club mochten we een verlichte dansvloer leggen van 64m2 en een Truss Carré met spiegelbollen in verschillende afmetingen. De Silent Disco hebben we voorzien van blacklights.

Op deze manier had elke zaal zijn eigen stijl en sfeer. De bezoekers konden gemakkelijk tussen de verschillende zalen wisselen.

Opdracht

Technische verzorging tijdens medewerkersfeest van ASML

Opdrachtgever

Advance Business events

Locatie

NH Hotel Eindhoven

Uitgelicht

Verschillende zalen met elk een eigen lichtplan, audio set en videoconfiguratie.

Raoul van 't Hul
Raoul van 't Hul
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?