Koppert Cress Opening kas

In 2019 opende Koppert Cress en nieuwe kas. Dit wilde ze vieren met lekker eten, een grote show en een veiling voor het goede doel. Wij mochten dit evenement volledig van techniek en aankleding voorzien.

Koppert Cress heeft zijn nieuwe kas officieel geopend, en wij mochten erbij aanwezig zijn. Deze opening werd maar liefst over 4 dagen gevierd.

Voor dit evenement mochten we de kas verbouwen tot luxe restaurant en een volwaardig evenementen locatie. Bij binnenkomst was de met doeken gecreëerde theaterzaal een luxe eetgelegenheid met ronde tafels.
Op de tweede dag werden de ronde tafels vervangen door een klapkuip tribune waarbij het publiek naar een mooie show konden kijken. Gedurende de avond werden er kavels geveild om geld op te halen voor Stichting Muziekids en Stichting De Zaaier. Een mooi bedrag werd opgehaald voor deze goede doelen.
Tijdens de derde dag was er een drumspektakel met authentieke trommels en ritmes in het theater.
De laatste dag stond in het teken van familie en de buurt. Familie van medewerkers van Koppert Cress waren welkom en ook buurtgenoten waren uitgenodigd om de opening van de kas mee te maken.

Een geweldig meerdaags evenement, hier worden wij vrolijk van. Kunnen wij binnenkort voor jou een mooi plan uitwerken?

Opdracht

Kas omtoveren tot volwaardig evenementen locatie

Opdrachtgever

Koppert Cress

Locatie

Monster, Nederland

Uitgelicht

Pop-up theater voor meerdaags evenement

Anco van Vliet
Anco van Vliet
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?