ARHC Lentepodium

Het A Roland Holst College organiseert regelmatig een podium event waar leerlingen en medewerkers hun muzikale talenten laten zien. Wij zijn hun vaste technische leverancier.

Als vaste leverancier van het A. Roland Holst College in Hilversum denken wij graag mee over de technische invulling van hun evenementen. Van open dagen tot inspiratiedagen en voorstellingen, wij zorgen voor de juiste techniek. Een van onze favoriete klussen is het lentepodium, waarbij zo’n 65 leerlingen en medewerkers hun muziektalent laten zien. Het is een uitdaging om met alle leerlingen een toffe show neer te zetten en we vinden het geweldig dat we ze kunnen leren hoe we lampen ophangen en audio aansluiten.

Dit project heeft voor ons ook een bijzondere betekenis omdat onze Eindbazen, de oprichters van Luxonos, ooit op dit college begonnen zijn. Het is fantastisch om te zien hoe ons bedrijf gegroeid is en om weer terug te zijn op de plek waar het allemaal begon.

Ben jij ook op zoek naar een bedrijf dat technisch met je meedenkt en je helpt om jouw evenement tot een succes te maken? Wij komen graag met je in contact onder het genot van een kopje koffie!

Opdracht

Techniek voor een muzikaal podium

Opdrachtgever

A. Roland Holst College

Locatie

A. Roland Holst College, Hilversum

Uitgelicht

Opbouw samen met studenten

Martijn Post
Martijn Post
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?