12,5 jarig jubileum Luxonos

Januari 2023 bestaat Luxonos 12,5 jaar! Daarnaast hebben we een nieuw pand waarvan we de opening nog moesten vieren. Dit hebben we zelf georganiseerd en uitgevoerd.

Wauw!! 2 dagen feest ter ere van ons 12,5-jarig bestaan en de opening van ons nieuwe pand!
Wat geweldig dat wij dit met zo veel van jullie hebben mogen delen. Dankjewel voor jullie aanwezigheid, mooie woorden en cadeaus! Wij zijn trots op alle blauwe helden waarmee wij deze bijzondere reis sinds 2010 hebben afgelegd.

De avond begon met een spectaculaire show van illusionist David Nathan die Anco en Mitch tevoorschijn toverde. Na een terugblik op de afgelopen jaren kon een rondleiding met 1 van onze blauwe helden beginnen.

Enorm leuk om ons eigen magazijn om te toveren tot evenementenlocatie. Onze jongens hebben er prachtig eindresultaat van gemaakt! Doordat onze relaties in diverse sectoren werken vonden wij het leuk om ons brede assortiment tijdens de opening te laten zien.

Er is niks mooiers dan dit feest vastleggen, daarom kon je bij binnenkomst gebruikmaken van de confetti fotobooth en hebben we de opening vastgelegd in de onderstaande aftermovie. 
Tijdens deze avond had je de mogelijkheid om jezelf te transformeren tot een Max Verstappen tijdens de sim racing experience. Ook kon je een gokje wagen aan de roulettetafel in de bar, onder het genot van een bijpassende cocktail en lekkere hapjes.

Wij hebben extreem genoten!

 

Opdracht

12,5-jarig bestaan & opening bedrijfspand Almere

Opdrachtgever

Luxonos

Locatie

Neonweg 145, Almere

Uitgelicht

Custom made projectiescherm, 100 NYX bulbs, 24 ADJ Focus Flex movingheads, Kinetic lights en Special FX

Tom Verkaik
Tom Verkaik
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?