Achmea zakelijk congres

Bij Luxonos hebben we de kans gekregen om deel uit te maken van een uniek zakelijk congres voor Achmea, gehouden in een schitterende circustent. Het evenement was een fantastische mix van inspirerende sprekers en adembenemende circusacts die het publiek betoverden.

Het is altijd een genoegen om deel uit te maken van een evenement dat de norm doorbreekt. Dit was het geval bij het recente zakelijke congres van Achmea, dat plaatsvond in een unieke circustent. Dit evenement gaf een nieuwe definitie aan ‘zakelijk’, door de integratie van inspirerende zakelijke sprekers en fascinerende circusacts.

Bij Luxonos waren we verantwoordelijk voor de volledige audiovisuele ondersteuning van dit evenement. Van het geluid en de belichting tot de technische ondersteuning van de presentaties, onze expertise zorgde ervoor dat elke boodschap helder en krachtig werd overgebracht.

Een van de hoogtepunten van ons werk was het installeren van een elektrisch bediend scherm boven de circusingang. Dit detail voegde een extra laag toe aan de theatrale sfeer van het evenement en benadrukte de samensmelting van traditioneel entertainment met de nieuwste technologie.

Bij Luxonos zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen helpen bij het creëren van gedenkwaardige evenementen. Onze diensten voor dit congres zijn een voorbeeld van de manier waarop we technische expertise combineren met creativiteit om evenementen tot leven te brengen.

Opdracht

Volledige audiovisuele ondersteuning

Opdrachtgever

Achmea, ELBA/REC

Uitgelicht

Elektrisch bediend scherm, geluids- en lichttechniek

Luxonos
Luxonos
Samen de mooiste evenementen realiseren?
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?