Lancering comedieserie: LOL

Voor de lancering van de nieuwe comedieserie LOL mochten we met tafellampen die op afstand bestuurbaar zijn meehelpen de lancering interactief te maken.

Creative projecten waar andere bedrijven niet aan beginnen vinden wij juist een uitdaging!

Stel je voor; je komt het theater binnen en bij jouw staat een tafellampje op je tafel. Het valt je op dat deze niet enkel warm-wit licht geeft maar ook een kleur.. Naast dat de lampjes volledig meegingen op de showverlichting dimde jouw lampje ook telkens als je moest lachen.

De bezoekers van Boom Chicago bezochten de lancering van de nieuwe comedyserie LOL: Last One Laughing Nederland (2023‑). In het programma worden tien comedians voor zes uur in een huis opgesloten. Dit klinkt gelijk al grappig, maar de comedians mogen niet lachen. Om dit te ervaren werden de tafellampjes naast de bezoekers gebruikt om aan te geven wie er gelachen had of niet. Bij de eerste keer lachen werden de lampjes gedimd, bij de tweede keer lachen gingen het lampje uit.

Om dit te doen hebben we gebruik gemaakt van de Astera NYX Light bulbs. Deze bulbs komen bij ons in de verhuur met 8 stuks in een kist met de gebruikelijke accessoires en zijn met behulp van de Astera app of een lichttafel op afstand bestuurbaar. Voor de lancering van LOL hebben we gebruik gemaakt van 20 tablets. Elke scheidsrechter had een tablet waar één rij mensen, 10 tafellampen op aangesloten waren. Zo werd bij een lach direct het lampje gedimd of uitgezet.

Onze technici mochten gelukkig wel lachen en hebben een hele leuke avond gehad!  

Opdracht

Individueel op afstand bestuurbare tafellampen

Opdrachtgever

Boom Chicago (voor Amazon Prime)

Locatie

Boom Chicago, Amsterdam

Uitgelicht

200 tafellampen middels 20 ipads bestuurbaar

Martijn Post
Martijn Post
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?