Jubileumfeest Mokveld Valves

Voor het jubileum feest van Mokveld Valves hebben we de techniek mogen verzorgen. Door het gebouw heen hebben we meer dan 200 lampen geplaatst.

Mokveld Valves B.V. bestaat 100 jaar. Daarom hebben ze kerst groots aangepakt voor al hun medewerkers. In opdracht van Advance business events mochten we de techniek voor dit jubileumfeest verzorgen. Deze bestond uit licht, geluid, beeld, speciale effecten, pipe & drape, podium en de stroomverdeling.

Om zo’n project te kunnen verwezenlijken zijn we samen met Vincent van Advance vooraf op locatie geweest om te overleggen over de mogelijkheden en benodigdheden. Vervolgens maken we een plan naar de wensen van de klant en van de opdrachtgever. Zo wordt elk evenement weer een unieke beleving, aangepast op de wensen van de klant.

Om dit te kunnen verwezenlijken hebben twaalf blauwe helden op verschillende manieren bij dit project geholpen. Om alles optijd klaar te hebben staan, hebben we een dag van tevoren alles opgebouwd, aangesloten en getest. Zodat we tijdens het event, direct konden draaien.

Het feest was er één om nooit meer te vergeten.

Opdracht

De techniek verzorgen voor een jubileum kerstfeest

Opdrachtgever

Advance Business events

Locatie

Mokveld Valves B.V., Gouda

Uitgelicht

ongeveer 200 lampen door het gebouw.

Luxonos
Luxonos
Samen de mooiste evenementen realiseren?
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?