Winterbruiloft

Op je bruiloft wil je alles perfect. Voor deze winterse bruiloft mochten we helpen met de aankleding door middel van sparculars, licht en geluid. Maak jouw dag ook perfect en neem contect met ons op.

Je bruiloft midden in de winter houden geeft extra mogelijkheden om een warme en knusse sfeer te creëren met licht en speciale effects. Dat is precies wat we mochten doen voor Lucas en Tara.

Het koetshuis hebben we uitgelicht met wallwashers en accuspots. Zo kwam de mooie architectuur van het gebouw perfect tot z’n recht. Het bruidspaar en de gasten moesten van de ene locatie naar de andere locatie lopen. Langs het pad hebben wij een haag van Sparkulars, koud vuurwerk fonteinen, geplaatst. Dit gaf een unieke romantische beleving voor de gasten en het bruidspaar.

Een DJ, professionele DJ gear en een AED-audio geluidsset maakten dat alle voetjes van de vloer gingen tijdens het feest. Daarnaast hebben we ook voorzien in verlichting, CO2 en confetti waardoor deze bruiloft een onvergetelijke dag mocht worden.

Opdracht

Licht, geluid en special effects tijdens bruiloft

Opdrachtgever

Lucas en Tara

Locatie

Parc Broekhuizen, Leersum

Uitgelicht

14 sparkulars

Tom Verkaik
Tom Verkaik
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?