Prelum zorgcongres

Voor het Prelum zorgcongres mochten wij het geluid en livestream verzorgen. Zo was mogelijk dat het zorgpersoneel van Nederland dit congres kon volgen.

Bereid je voor op een frisse blik op het Nationaal Congres Farmacotherapie in de Psychiatrie! Prelum, altijd vooraanstaand in het nascholen van ons medisch personeel, wilde hun invloedssfeer vergroten door hun boeiende congressen online te streamen. Dat is waar wij, Luxonos, in beeld komen!

Wij zijn de technologische partner van Prelum. Wij maken de congressen toegankelijk breder publiek. Hoe wij dat doen? Door de magie van livestreaming, natuurlijk!

Tijdens het Nationaal Congres voor Farmacotherapie in de Psychiatrie hadden we het genoegen om het evenement vast te leggen met twee Sony FX6 camera’s. Dankzij de 4K technologie van deze camera’s konden de thuisblijvers het congres in haarscherpe beeldkwaliteit volgen, alsof ze zelf in de zaal zaten!

Maar dat is niet alles. Onze livestream bood interactie tussen de online deelnemers en de sprekers, waardoor vragen live via chat konden worden gesteld en beantwoord. Op deze manier hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan het congres en een unieke mogelijkheid voor alle medici in Nederland om up-to-date te blijven.

Opdracht

Verzorgen van een livestream tijdens een hybride congres

Opdrachtgever

Prelum

Locatie

Theater & Congrescentrum De Flint N.V., Amersfoort

Uitgelicht

Twee bemande FX6 camera’s zorgen voor een haarscherpe kijkervaring!

Martijn Post
Martijn Post
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?