Red Bull SoloQ 2023

Samen met TC producties hebben we weer een hybride e-sports event van techniek mogen voorzien.

Tijdens het SoloQ event van Red Bull namen de beste amateur League of Legends spelers het tegen elkaar op in een 1 vs 1 toernooi. De winnaar mag zichzelf ‘beste amateur LoL speler van Nederland’ noemen en wordt uitgenodigd voor de world finals, om de wereldtitel binnen te slepen!

Dit evenement was kort gezegd; een grandioos succes!

In opdracht van TC Productions mochten wij de techniek te verzorgen in een “sprookjesachtige neogotische kerk” die het middelpunt was voor het League of Legends gaming toernooi in Nederland.

Samen met TC hebben wij veel creatieve uren in de voorbereiding van de show gestoken om elke hoek van de kerk uniek te verlichten. Voor elke ronde van het toernooi was een passende lichtshow op timecode gemaakt die exact op de juiste momenten kon worden ingestart. De grootste uitdaging zat hem in het vinden van de perfecte balans voor audio in de kerk voor de bezoeker en audio op de livestream voor de toeschouwer thuis. Dit alles in combinatie met enthousiaste bezoekers en strijdklare spelers maakte dat Red Bull SoloQ 2023 een editie is om nooit te vergeten!

Opdracht

Techniek tijdens Red Bull SoloQ event

Opdrachtgever

Tante Cobi Productions

Locatie

Posthoornkerk, Amsterdam

Uitgelicht

Meerdere timecode shows

Martijn Post
Martijn Post
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?