COD Launch Livestream

In opdracht van CatWise studio mochten we de launch van COD Black Ops livestreamen. Dit was een 6 uur durende livestream die we met 7 camera's hebben opgenomen.

Tijdens de corona periode werden veel evenementen online gehouden. Al voor corona hadden wij al ervaring met livestreaming. Echter werd livestreaming nu pas bekend bij het grote publiek. Dit gaf nieuwe kansen en mogelijkheden om evenementen op een nieuwe creatieve manier aan te pakken.

Zo mochten we in deze periode de complete livestream registratie verzorgen voor de launch van het spel: Call of Duty – Black Ops. In opdracht van Studio Catwise mochten we de zes uur durende stream voor 3000 kijkers naar YouTube streamen.

Bij ons in de studio waren o.a Daniel Lippens, Rico Verhoeven, Lil Kleine, Joost Bouhof, Enzo Knol en vele andere aanwezig om de nieuwe game te beoordelen en te spelen.

In de Sugar Factory bouwde wij een compleet custom decor in het thema van het Black Ops spel. De livestream werd in beeld gebracht middels onze multi-camera systeem waarbij deze geschakeld en bedient kon worden met één camera operator om het aantal personen in de studio zo laag mogelijk te houden.

Opdracht

Launch Livestream COD Black ops

Opdrachtgever

Studio Catwise B.V.

Locatie

Sugar City events, Halfweg

Uitgelicht

7 camera’s en de volledige regie voor een 6 uur durende livestream

Martijn Post
Martijn Post
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?