Tikkie Booth ABN AMRO Open

Voor het ABN AMRO Open toernooi hebben we in samenwerking met Dutch 7 de flessenautomaat omgetoverd tot een prijzenwinnende automaat. Gooi je fles in de automaat en win!

Tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi in Ahoy Rotterdam werd verwacht dat er veel plastic afval zou worden geproduceerd. Hiervoor werd de Tikkie Booth geplaatst, een luxe flessenautomaat. Om deze booth aantrekkelijker te maken heeft Dutch7 hier een aanpassing voor bedacht.

Ons is gevraagd om licht en geluid aan de Tikkie booth toe te voegen, zodat het publiek meer aandacht zou hebben voor de automaat en gestimuleerd zou worden om hun flesjes erin te gooien.

Wanneer het alarm afging, wonnen ze grote prijzen!

Om aan deze vraag te voldoen, hebben wij de Astera NYX-lampen en aangepaste LED-strips gebruikt. Om de communicatie tussen licht en geluid te synchroniseren, hebben wij Qlab gebruikt. Wanneer niemand in de buurt was van de Tikkie booth, knipperden de lampen langzaam en gelijkmatig om de aandacht van het publiek te trekken. Maar als het win-alarm afging, zette de muziek in en gingen de lampen sneller knipperen.

We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het verminderen van plastic afval tijdens dit evenement. Als je op zoek bent naar een oplossing om je evenement duurzamer te maken, dan denken wij graag met je mee. Neem gerust contact met ons op!

Opdracht

Custom made verlichting voor een luxe flessenautomaat

Opdrachtgever

Dutch7

Locatie

Ahoy Rotterdam

Uitgelicht

Astera NYX bulbs en Custom LEDstrips die met geluid communiceren via Qlab.

Raoul van 't Hul
Raoul van 't Hul
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?