VIBE Group Personeelsfeest

VIBE group wilde zijn personeelsfeest aanvullen met Kinetic lights, astera tubes en specialFX. Hier mochten wij in voorzien. Het was een feest om nooit mee te vergeten.

Veel bedrijven zien in dat je tijden hebt waarop er gewerkt moet worden en dat er tijden zijn waar je met elkaar kan ontspannen. Het ontspannen en verbinden is wat veel van onze partners en opdrachtgevers doen door middel van een evenement.

Voor Vibe Group mochten we hun event aanvullen met Kinetic tubes, Astera’s en special FX. Kinetic tubes zijn pixelgestuurde buizen die met takels aan truss in het plafond hangen. Dit betekent dat de tubes een vaste kleur kunnen weergeven, of bepaalde kleurenpatronen.  De takels en de lampen worden aangestuurd door middel van de lichttafel. Zo bewegen de tubes in kleur en met de takels mee op de beat van de muziek. Om te weten hoe dit eruit ziet, kan je het filmpje hieronder bekijken.
Ook de speciale effecten in de vorm van imitatie droogijs, CO2 shooters en Sparkulars hebben niet stil gezeten, het werd een feest om nooit meer te vergeten!

Mogen wij helpen jouw evenement ook onvergetelijk te maken?

Opdracht

Personeelsfeest aanvullen met Kinetics, Astera’s en Special effects

Opdrachtgever

VIBE group

Locatie

Passenger Terminal Amsterdam

Uitgelicht

30x pixelgestuurde kinetic tubes van 2m

Raoul van 't Hul
Raoul van 't Hul
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?