Nationaal Coassistenten Congres

Het Nationaal Coassistenten Congres wordt elke twee jaar georganiseerd. Wij mochten voor vier edities op rij meedenken bij het organiseren van dit congres.

Het Nationaal Coassistenten Congres wordt elke 2 jaar door een aantal enthousiaste coassistenten vanuit heel Nederland georganiseerd. Voor alweer vier edities oprij mochten wij meedenken bij het organiseren van hun congres.

In 2022 was het een bijzondere editie, omdat wij wegens Covid-19 de editie hybride mochten faciliteren. Tijdens dit hybride event hebben wij een plenaire zaal gelivestreamd en waren er zes verschillende subzalen waar de online-deelnemers via het onlinesysteem ook interactief aan mee konden doen. Ondanks de afwezigheid van de normaal 1000 aanwezige coassistenten was het voor iedereen een geslaagde editie!

Elke editie weer ontwerpen wij voor het NCC-congres een ander podiumbeeld, zo wordt het geen herhaling wordt van het jaar ervoor. Dit driedaagse evenement heeft altijd een programma waarin er in de hoofdzaal plenaire presentaties worden gegeven, de dag standaard wordt geopend en waar s’ avonds een diner plaatsvindt. Door de diverse gebruiksmomenten moet de zaal multifunctioneel worden ingericht. De techniek die wij erin hangen wordt hier ook naadloos op afgestemd.

In de voorgaande jaren hebben we naast de hoofdzaal ook gezorgd voor goede techniek in de twaalf verschillende subzalen die tegelijk draaien in het hotel. Overdag zorgen wij voor een goed podiumzicht, waardoor alle 1000 coassistenten het podium via delay schermen kunnen zien en de PowerPoint/ video’s kunnen volgen. Daarnaast moet de zaal in de avond worden omgetoverd tot een heuse feestzaal en bouwen wij in no-time het podium om met band set voor de muzikale omlijsting. 

Zo hebben we het NCC mogen helpen aan fantastische edities.

Opdracht

Technische verzorging van NCCongres

Opdrachtgever

Stichting Nationaal Coassistenten Congres

Locatie

Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee

Uitgelicht

Elk jaar een ander podiumbeeld. In 2022 met 20m2 LED-scherm

Martijn Post
Martijn Post
Hallo 👋 Kennismaken?
Hoe kan ik je bereiken?
Wat kan je ons over het evenement vertellen?
Wil je verder nog iets kwijt?

Menu