Ook goed online gevonden worden? Onze websitebazen regelen het!

Van licht en geluid specialist naar websitebouwer door het Corona virus

Afgelopen jaren groeide wij als kool. Wij zijn in 2017 en 2018 uitgeroepen als 1 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door een nominatie als FD Gazelle (Het Financieele Dagblad).

Vorig jaar nog een bedrijf (Rent FX) overgenomen en ons team van blauwe helden is in 3 jaar tijd van 0 naar 12 man personeel gegroeid. Wij waren zelfs bezig met plannen om een eigen bedrijfspand te laten bouwen in de Gemeente Almere. Om deze reden hebben wij in maart onze bedrijfsstructuur van een VOF naar BV veranderd.

Wat blijkt nu, onze aanvraag NOW regeling is afgekeurd door het UWV omdat wij van rechtsvorm zijn veranderd. Nieuwe rechtsvorm –> nieuw loonheffingsnummer waarop januari geen loonkosten zijn gemaakt. DUS geen NOW regeling. Normaal gesproken voorzien wij evenementen van licht, geluid, video, maar ook special effects en podia. Door de corona maatregelen hebben wij te maken met een omzetdaling van 95 tot 100%.

Vanwege de afwijzing van de NOW regeling en de extreme omzetdaling hebben wij goed nagedacht aan andere inkomstenbronnen… Afgelopen periode hebben wij onze eigen 3 websites opnieuw opgebouwd waarna wij dachten, hé dit kunnen wij ook voor andere doen. Ons doel is overleven, wij hoeven dan ook niet rijk te worden van het bouwen van websites. Om deze reden kunnen wij jou een mooie website aanbieden voor een nog mooiere prijs.

Lees hieronder wat wij kunnen aanbieden, mocht je vragen hebben dan kan je ons bellen.

Online zichtbaar worden met een mooie (mobiele) website!

Online zichtbaar worden en goed gevonden worden door potentiële klanten? Bij het maken van een website komt een hoop kijken. Onze websitebazen denken graag met je mee om dit te regelen. Maak je géén zorgen en focus je op je onderneming! Wij adviseren je graag over de juiste hosting, certificaten en meer! Bij ons kun je kiezen of je de hosting zelf wilt beheren of dit door ons wilt laten doen. In een online afspraak vertellen wij je graag alles over de de diverse voordelen om via ons jouw website te laten maken. 

7 goede redenen om je website te laten maken door De Websitebazen

Websitebazen website overzicht

Een WordPress website door De Websitebazen!

Wij leveren de website in de regel binnen één week op, dus jouw website kan al snel online staan. Kies uit één van onze pakketten, maak een afspraak en lever de content aan. Wij maken je website snel en vakkundig, voorzien van het WordPress CMS systeem. We hanteren 7 vaste stappen, waardoor wij altijd een 100% tevreden klant hebben. 

Een webshop aangedreven door WooCommerce

Onze webshops worden gemaakt middels de WooCommerce plugin. Dit is wereldwijd het meest gebruikte Webshop software pakket dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Er zijn vele extra’s mogelijk en wij kunnen indien gewenst diverse software pakketten koppelen zoals wij ook voor onze eigen website’s hebben gedaan met rentman

Een WooCommerce webshop kan altijd worden uitgebreid met diverse extra modules. Zo kun je jouw webshop steeds verder laten aansluiten op je wensen en zelfs laten automatiseren. Laat klanten online bestellen en betalen. Laat deze bestellingen direct bij het magazijn binnenkomen, zodat het product verstuurd kan worden. 

Heb je een wens, maar kun je het antwoord niet vinden op onze website? Neem contact met één van onze websitebazen op, zodat hun je verder kunnen helpen!

Vraag VANDAAG je website aan bij de websitebazen en ga VOLGENDE week online!

Eigen baas over je hosting! Wel zo éérlijk natuurlijk

Als géén ander weten wij hoe websitebedrijven werken; ze maken een mooie website en vervolgens betaal je een vast maandelijks bedrag voor je hosting. Wij regelen de hosting goed en maken jouw de eigenaar. De kosten voor het domein en de verdere hosting betaal je dus zelf voor een laag bedrag, zonder tussenkomt van tussenpartij. Onze websitehelden geven jouw graag eerlijk advies en zorgen ervoor dat jij de juiste keuzes maakt. Wij zorgen graag voor jouw online vindbaarheid voor een eerlijke prijs met goed advies!

Heldere prijzen voor jouw website!

Wij werken met heldere prijzen voor jouw website! We werken met een vaste werkwijze, zodat vooraf duidelijk is wat jouw wensen zijn. We baseren de website op jouw bedrijfsuitstraling en gebruiken veelal de vaste kleuren als die al bepaald zijn. Uiteraard is maatwerk mogelijk en rekenen we daarvoor ook een vast uurtarief voor, zodat je weet waar jij aan toe bent. Onze vaste 3 pakketten zijn de Onepager, De volledige website en de Webshop. Welke website wil jij online hebben? 

Onepager

1 pagina voorzien van alle informatie
599 vanaf...
 • Huisstijl verwerkt in je website
 • Mobiel vriendelijk
 • Google (SEO) geoptimaliseerd
 • Zelf je content toevoegen
 • Social media integratie
 • Ruime mogelijkheid aan integraties
 • Binnen 1 week online
ZZP'er

Volledige website

Diverse pagina's met alle informatie
899 vanaf...
 • Huisstijl verwerkt in je website
 • Mobiel vriendelijk
 • Google (SEO) geoptimaliseerd
 • Zelf je content toevoegen
 • Social media integratie
 • Ruime mogelijkheid aan integraties
 • Binnen 2 weken online
 • Website met meerdere pagina’s
Populair

Webshop

Complete website met webshop integratie
1999 vanaf...
 • Huisstijl verwerkt in je website
 • Mobiel vriendelijk
 • Google (SEO) geoptimaliseerd
 • Zelf je content toevoegen
 • Social media integratie
 • Ruime mogelijkheid aan integraties
 • Binnen 4 weken online
 • Website met meerdere pagina’s
 • Complete webshop integratie

Onze pakketten zijn op basis van de aanwezige content van uw bedrijf. Je geeft zelf teksten op die geplaatst wilt hebben met bijbehorende afbeeldingen. Uiteraard is het mogelijk dat wij alles teksten schrijven, maar dit zal altijd in overleg zijn. Jij kent jouw onderneming het beste, dus wij ontvangen graag persoonlijke input voor het beste resultaat! 

Eén greep uit de diverse integraties voor je website!

Een website laten maken kun je overal laten doen.. Voor de één moet dit simpel zijn en voor de ander zeer uitgebreid met een webshop integratie. Wij bieden interessante integraties die veelal door onze klanten gevraagd worden.  Ons succes zit hem in het goed luisteren naar jouw wensen en ondernemingsplan. Vervolgens maken wij een fantastische online vertaalslag maken. We maken een snelle website die goed gevonden wordt in Google en bieden daar een complete service zoals hosting bij aan!

Blog

Jouw eigen blog! Je kunt eenvoudig zelf berichten maken en deze online zetten met afbeeldingen en video's.

Foto's

Toon jouw mooiste foto's om klanten te laten zien wat jij allemaal voor ze kan betekenen met jouw bedrijf!

Video's

Toon video’s om te laten zien van je kunt doen en/of leveren en om bezoekers langer op je website te houden.

Slideshow

Bundel je mooiste afbeeldingen in een slideshow om je bezoekers te laten zien wat je ze kunt bieden.

Formulieren

Eigen custom formulieren die jouw bezoekers kunnen invullen om zich bijvoorbeeld aan te melden.

Zoekbalk

Laat jouw klanten eenvoudig producten of blogs vinden doormiddel van een custom zoekbalk.

Review

Laat klanten reviews lezen van eerdere succesvolle opdrachten, zodat ze vertrouwen krijgen in jouw bedrijf.

Ideal betalingen

Laten klanten direct bestellen en betalen via je website. Ideaal voor als je producten verkoopt of voor restaurants met online bestelopties.

Google Maps

Laat doormiddel van een kaartje zien waar jouw bedrijf zich bevindt, zodat klanten je sneller kunnen vinden.

Portfolio

Laat zien wat je hebt gedaan doormiddel van een mooi portfolio. Laat zien op welk werk je tros bent in een mooi overzicht.

Beoordelingen

Laat klanten eenvoudig beoordelingen plaatsen bij jouw producten om te zorgen voor vertrouwen in je product of dienst.

Login / account

Laat jouw klanten makkelijk inloggen op de website, zodat ze hun bestelling eenvoudig kunnen bestellen.

Webshop

Verhoog jouw verkopen door deze online aan te bieden. Online producten verkopen of laat je menu online bestellen.

Share

Via social media knoppen delen jouw bezoekers gemakkelijk de inhoud van uw bericht op hun social media.

Filters

Pas filters toe om bezoekers makkelijker hun favorieten producten te laten vinden op jouw website.

Sociale Media

Een perfecte integratie met jouw sociale media platformen op de website. Zorg voor meer bereik op je pagina's!

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk en helpen wij graag bij het realiseren van jouw online zichtbaarheid! We nodigen je graag uit voor een online gesprek om al jouw wensen duidelijk te krijgen. Doormiddel van een online formulier kun je makkelijk zelf aangeven welke content je wil tonen op je website. 

We laten graag zien wat we al gemaakt hebben!

Ervaring! Dat hebben wij zeker! Ben jij opzoek naar een partij om je website te laten maken? Wij helpen je graag aan een goed scorende website. Doordat wij precies weten waar een website aan moet voldoen om ‘leuk’ te worden gevonden door Google zorgen we voor goede zoekresultaten van jouw website. Bij onderstaande websites was het belangrijk om de juiste huisstijl te gebruiken. Het gebruik van de juiste kleuren zorgt ervoor dat jouw website de uitstraling krijgt waarnaar jij opzoek bent. Wil je een uitgebreide website met verschillende koppelingen? Géén probleem! Van simpel te uitgebreid, wij maken voor jouw een functionele website die voor jouw werkt. 

Websitebazen portfolio RentFX
www.rentfx.nl
Websitebazen portfolio luxonos
www.luxonos.nl
Websitebazen portfolio lichtgeluidhuren
www.lichtgeluidhuren.nl
Websitebazen portfolio Driessen Smaakvermaak
www.driessensmaakvermaak.nl
Websitebazen portfolio Audivio
www.audivio.nl
Websitebazen portfolio Hedgebuddy.nl
www.hedgebuddy.nl
Websitebazen portfolio geosonsite
www.geosonsite.nl
Websitebazen portfolio Sentinelle
www.sentinelle.nl
www.wijtestenopcorona.nl
www.live-beauforthuis.nl
www.helenvlietman.nl
www.fysioaetsveld.nl
www.event-at-home-box.nl
www.brouwerevenementengroep.nl

Jouw website?

Wij weten door ervaring wat werkt op Google en wat niet!

Onze websitehelden hebben alle ervaring in huis voor een mooie website. Wij zorgen voor een goed ontwerp en maken hem volledig response voor alle apparaten. Naast het design van je website is het belangrijk dat je goed gevonden wordt in Google. Door op de juiste zoekwoorden te focussen zorg je dat dit aansluit bij de zoekvraag die gesteld wordt door jouw potentiële klanten. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat onze aanpak werkt! Met lichtgeluidhuren.nl zijn wij in het afgelopen jaar gestegen naar de nummer 1 posities bij diverse zoektermen. Het is bij Google mogelijk om te betalen voor advertenties, maar nog beter is gevonden worden op basis van de inhoud die op je pagina staat. Wij helpen jouw met het maken van een goed werkende website die zichzelf uiteindelijk zal terugverdienen. 

Werkwijze

Jouw website online? Wij werken middels 7 stappen naar het gewenste resultaat! Wij bouwen natuurlijk de website, maar kennen uw onderneming minder goed dan jij zelf. Wij vragen altijd om ons voorbereidingsformulier in te vullen zodat we alle informatie bij elkaar hebben. Onderstaand zie je ons heldere stappenplan zodat jij constant weet waar wij mee bezig zijn. 

Stap 1: Kennismaking en adviesgesprek

In een afspraak bij ons op kantoor of via skype/ Zoom nemen we al jouw wensen door. Graag komen wij meer over jouw, de onderneming en de eventuele medewerkers te weten, zodat we een goed beeld kunnen vormen van uw onderneming. De website is natuurlijk het visitekaartje op internet en moet perfect aansluiten bij jouw bedrijf! Samen maken wij een plan en zorgen we dat alles helder besproken is. 

Stap 2: Content verzamelen (voorbereidingsformulier)

Deze stap in voornamelijk voor u bedoeld. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk informatie van uw bedrijf. Tijdens het adviesgesprek hebben we een plan gemaakt voor uw website. U krijgt een voorbereidingsformulier, waarin u helder aangeeft wat er online moet komen. Na ontvangst van het formulier kunnen onze websitebazen aan de slag om de online vertaling te maken. 

Stap 3: Wij gaan aan de slag!

Onze websitehelden gaan van start! Na ontvangst van alle content gaan onze websitebazen aan de slag. Wij maken een eerste preview waarin het ontwerp van de nieuwe website duidelijk wordt. Wij zorgen voor een aantal voorbeeldpagina’s en producten in de webshop (indien van toepassing) zodat u precies ziet hoe dit er online uit komt te zien. Nadat we klaar zijn voor de preview sturen wij de link en kunnen we door naar de volgende stap. 

Stap 4: Preview van de website (concept)

Het eerste gedeelte zit erop. De content is aanwezig en de preview website is klaar. Om te zorgen dat alles naar wens is en wij optijd aanpassingen kunnen doen, maken we een tussentijdse stop. Je kunt rustig door de preview website heen klikken om een idee te krijgen van het ontwerp. Als alles goed gekeurd is gaan wij door met het vullen van de pagina’s en het eventueel toevoegen van de overige producten.

Stap 5: Mogelijke aanpassingen verwerken

Na de conceptoplevering kan het zijn dat je een aantal aanpassingen zou willen zien. De aanpassingen voeren wij door waarna wij de content nog een keer doorlopen. Hierbij letten wij op de juiste termen voor de Google zoekmachine. Wij zullen de website nog een keer controleren op een computer, telefoon en tablet. Als dit er allemaal goed uit ziet kunnen we naar stap 6, de final check! Je website is nu bijna online.

Stap 6: Final check

Nadat de aanpassingen zijn verwerkt, lopen wij samen nog eens de website door. Staan alle afbeeldingen op de juiste plek? Werken alle links en knoppen op de juiste manier? Wij zorgen dat de website er zo goed mogelijk uit komt te zien op de diverse apparaten die gebruikt worden. Jouw website is straks altijd goed bereikbaar en zichtbaar!

Stap 7: Online!

Het moment waar je natuurlijk op zit te wachten! Wij lanceren jouw website voor het wereldwijde internet! Ontvang direct aanvragen van klanten en laat de website voor jouw werken! Heb je na een aantal maanden suggesties of aanvullingen? Samen zorgen wij ervoor dat de nieuwe informatie online komt. Wij staan 24/7 voor je klaar aangezien je website dit ook moet zijn voor je klanten. 

Neem contact met ons op voor jouw website!

Wil jij ook een  strakke nieuwe website? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen hiervoor!