Virtual reality (VR)

Bezoekers van evenementen hebben ondertussen veelal al gezien. Iedereen is opzoek naar nieuwe ervaringen en belevingen! Het is belangrijk om telkens weer je bezoekers iets nieuws aan te bieden, waardoor je jouw product of dienstverlening tot een hoger niveau kan tillen. Het gaat niet altijd om de verkoop van je product of dienst soms is het ook belangrijk om je bezoekers een toffe ervaring te bieden. Ben je opzoek naar die ene nieuwe ervaring? Dat ene waarbij elke bezoeker verbaast raakt? Dan biedt Virtual reality wellicht wel de oplossing voor u. De ervaring die een bezoekers krijgt hoeft niet te stoppen bij alleen Virtual reality (VR) in combinatie met het prikkelen van alle zintuigen zorgen we ervoor dat alles klopt. We gaan verder dan de klassieke VR bril en en zorgen bijvoorbeeld door special FX voor kou, warmte, nevel of een specifieke geur. voor een extra dimensie. Het hoeft niet ingewikkeld, maar indient gewenst kunnen we de content op maat laten ontwerpen voor uw evenement. Wat zou u graag de bezoekers willen laten ervaren? 

Wat kunnen wij voor je doen?

Wilt u graag VR brillen huren? Luxonos verhuurt Virtual Reality (VR) brillen inclusief de juiste content voor beurzen, congressen, zakelijke evenementen, presentaties of andere evenementen. Koppel het thema van uw evenement aan een virtual reality beleving doormiddel van VR brillen en laat uw klant een onvergetelijke, realistische visuele ervaring beleven. Wanneer u denkt aan virtual reality, is het eerste wat er in je opkomt wellicht gamen.. Maar toch is er zo veel meer mogelijk dan gamen! Denk bijvoorbeeld aan alle plekken die je kunt bezoeken op de wereld, huizen die je van binnen kunt zien, films die je kunt bekijken of je inleven in een bepaalde gebeurtenis in het verleden. Wij plaatsen uw gasten in het moment om ze te doen laten verbazen. Heb je een specifieke wens, een nieuw product en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

VR bril huren

Waar kun je VR allemaal voor gebruiken?

360 graden video's kijken

Heb je je altijd al afgevraagd wat er nog meer te zien is? Normaal zie je maar een bepaald deel van de film. Met VR kun jij bepalen waar je naar wilt kijken! Boven je, onder je of achter je. Er is zoveel te zien en met een VR bril bepaal je het allemaal zelf.

Virtuele rondleidingen

Dit is een mooie manier om je alvast in te leven in je vakantiebestemming, naar het museum te gaan of andere rondleidingen te volgen. Je zet je bril op en je laat jezelf rondleiden door waar je maar wilt. Waar zou u naar toe willen? 

3D content kijken

Zet uw product om in 3D en laat klanten een proefritje te maken in een nieuwe auto, hun nieuwe huis bekijken of een gebeurtenis herbeleven. Wij zorgen voor de juiste content en laten mensen uw ideeën zien alsof het echt is. 

VR games spelen

Speel de tofste games alsof je zelf als piloot vliegt, mee doet aan de olypische spelen en nog veel meer! Door VR beleef je de game ervaring intenser dan dat je ooit eerder ervaren hebt en wat voor veel mensen zeer uniek zal zijn. 

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality of in het kort ook wel VR genoemd, is een computertechniek waarbij het lijkt alsof u zich in een andere werkelijkheid begeeft. U zicht wordt simpel gezegd met een computer gegenereerd, waardoor uw beeld van de werkelijkheid wordt vervangen door het computer beeld. Met de bril sluit u zich van de buitenwereld af, door de beeldschermen die in de VR bril zijn gebouwd. Doordat uw ogen elk een ander beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, ziet u diepte in de virtuele omgeving die op maat ontworpen kan worden. Het effect van VR kan worden vergroot doormiddel van het gebruik maken van een koptelefoon, waardoor uw twee belangrijkste zintuigen worden afgeschermd van de buitenwereld. 

VR bril huren