Vaste installatie

Behalve de afdelingen verhuur en het verzorgen of ondersteunen van complete evenementen en congressen kunt u ook onze verkoopafdeling inschakelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van losse producten tot een complete installatie. Net zoals bij de verhuurafdeling begeleiden wij al onze klanten zo goed mogelijk en geven wij adviezen op het gebied van apparatuur en installatie. Uiteraard is het ook mogelijk de gehele installatie door ons te laten verrichten. Wij komen langs om alle wensen te bespreken en de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij doen o.a. installaties in bijvoorbeeld hotels, vergadercentra, restaurants en clubs. Wij werken met een oog voor detail en gaan altijd voor een soepele uitvoering. We ontwerpen graag een slim systeem zodat u als eindgebruiker en makkelijk mee om kan gaan. 

(1) Adviseren

(2) Ontwerpen

(3) Installatie

One-shop AV leverancier

Tijd = geld en tijd = schaars! Daarom werken we graag als leverancier als one-shop leverancier. Licht, geluid, video wij hebben de kennis en de ervaring in huis om een kwalitatieve installatie snel en vakkundig op te leveren. De klanten die ons de installatie laten doen profiteren daarnaast van snelle spoedservice mocht er iets mis zijn, aanvullende materialen voor grotere evenementen en leenmodellen als de eigen apparatuur moeten worden gerepareerd of vervangen. Luxonos biedt dus een totaalconcept door verkoop en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur. 

Bakwagen langs het water

Congreshallen

Vast grid met basis verlichting een goed dekkend geluid systeem, rekening houdend met de akoestieke uitdagingen. Wij denken graag mee om een goed basis systeem in te richten met de nieuwste technieken. 

Vergaderruimtes

Wij denken graag mee over slimme systemen voor uw vergaderruimtes zoals één automatisch zakkend beamerscherm als er een connectie wordt gemaakt met een laptop. Wij installeren graag een compact systeem! 

Theaters / poppodia's

De juiste belichting voor uw theater, gebruik makend van de nieuwste led technieken om de productie in uw theater nog beter te maken? Wij komen graag langs op locatie om uw advies te geven. 

Clubs

Complete clubinrichting of vervanging van de oude materialen? We zoeken graag naar een oplossing de ervaring van de bezoeker te verbeteren. Naast de vaste inrichting kunnen we ook verbruiksartikelen leveren zoals rookvloeistof of bieden we reparaties voor DJgear aan. 

Winkelruimtes

Het goed belichten van uw inventaris is belangrijk voor de verkoop van uw artikelen. We denken graag mee over een goed lichtplan dat duurzaam en energie zuinig is.  Opzoek naar een subtiel geluidsysteem voor uw winkel aantrekkelijker te maken, wij denken graag mee!

Aula's / kantines

Aula's en kantines worden vaak als middelpunt gezien bij scholen en bedrijven. Ideaal voor presentaties, musicals en andere evenementen. We installeren graag een allround systeem dat geschikt is voor de diverse toepassingen. We komen graag langs om de opties te bespreken.

Vraag ons naar de mogelijkheden

"Persoonlijk advies voor uw locatie"