Opzoek naar kwaliteit?

Behalve de afdelingen verhuur en het verzorgen of ondersteunen van complete evenementen en congressen kunt u ook onze verkoopafdeling inschakelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van losse producten tot een complete installatie.  Net zoals bij de verhuurafdeling begeleiden wij al onze klanten zo goed mogelijk en geven wij adviezen op het gebied van apparatuur en installatie.

Ben je opzoek naar specifieke audiovisuele apparatuur voor uw locatie of als uitbreiding op een vaste audiovisuele installatie? Dan denken wij bij Luxonos graag met je mee! De toename van mogelijkheden op het gebied van audiovisuele techniek wordt groter en groter.. Wij adviseren en brengen u graag op de hoogte van de meest recente technieken.  In combinatie met onze ervaring kunnen wij u met onze audiovisuele apparatuur totaal ontzorgen en u ondersteunen voor de meest uitlopende aanvragen. 

Verlichting

Opzoek naar specifieke verlichting? Wij denken graag mee om uw congrescentrum, club, theater of horecazaak volledig in te richten met de juiste armaturen. Er zijn talloze mogelijkheden om het gewenste effect te creëren en denken we graag over mee. Verlichting is in te delen in vele groepen zoals feestverlichting, LED verlichting en theaterverlichting maar ook accessoires zoals controllers en splitters. We denken graag mee om een compleet pakket samen te stellen van de juiste audiovisuele apparatuur van topmerken. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Performer 2000 luxonos

Opzoek naar een vaste installatie?

Geluid

Of het nu gaat om volledig inrichting van uw congrescentrum of één nieuwe speakers voor de schoolkantine, Luxonos denkt graag mee. Wij bieden audiovisuele- en geluidsproducten van A-merken aan die u op de juiste manier kunnen ondersteunen. Wij denken graag mee in goede oplossingen die aanvulling geven bij uw wensen, de benodigde prestatie in uw locatie. Ons team adviseert u graag bij de keuze van de juiste geluidsinstallatie voor een festival, congres of andere gelegenheid, waarbij we vanaf het geluidsplan tot aan de realisatie zorg dragen voor totale ontzorging bij uw wensen. 

Midas M32

Special FX

Opzoek naar specifieke special FX? Wij helpen graag om uw club, theater of horecazaak volledig in te richten met de juiste fx materialen. Er zijn talloze mogelijkheden om het gewenste effect te creëren en denken we graag over mee. Wij verkopen alles betreft confetti shooters, tot sparkulars en CO2 kanonnen ook accessoires zoals controllers en splitters kunnen we aanbieden om de sets compleet te maken. We denken graag mee om een compleet pakket samen te stellen van de producten van MagicFX, ADJ en Antari. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Magic FX Super blaster

Uw FX leverancier voor de bekende merken als....

ADJ
Magic FX
Showven

Beeld/ Video

Wanneer u regelmatig presentaties geeft in uw ruimte dan denken we graag mee over de juiste invulling hiervan. We verkopen vaste oplossingen voor beeld en video apparatuur zoals beamers en TV schermen tot aan videowalls. Tevens zorgen wij voor een naadloze afstemming van beeldapparatuur op lichtsystemen en geluidsinstallaties. Met één druk op de knop het scherm naar beneden en gaat de beamer aan of weer uit. We maken uw locatie graag ‘slim’ zodat u alles vanaf bijvoorbeeld een iPad kan worden bediend. 

Projectiescherm huren luxonos

"Passend advies voor uw wensen"