Opzoek naar speakers, verlichting of een TV?

Dan ben je bij Luxonos aan het goede adres! Bij ons kan je gemakkelijk en snel licht en geluid huren. Wij zijn een ambitieus en vernieuwend audiovisuele verhuur partner. Door jarenlange ervaring in verschillende branches waar wij onze licht- en geluidapparatuur ingezet hebben, weten wij precies welk apparaat het beste is voor uw evenement of project. Of het nu gaat om een avond voetbal kijken op een groot scherm, een congres, een bruiloft of een uitvaart, festival of schoolfeest: lichtgeluidhuren.nl zorgt voor de juiste apparatuur tijdens jouw evenement of project.

lichtgeluidhuren logo

Truss & Rigging

Losse takels of een complete beurstand? Klik hier!

Aggregaat

Geen stroom? Geen nood! Wij hebben de oplossing

Bekabeling

Handig en onmisbaar om je apparatuur aan te sluiten!
Team foto luxonos blauwe gloed

Waarom huren via lichtgeluidhuren!?

Groot assortiment en de nieuwste apparatuur. Bij licht en geluid huren houden wij van innoveren. Zo hebben wij altijd de nieuwste apparatuur en zal alle apparatuur altijd up-to-date zijn met de nieuwste software. Daarnaast houden wij van een groot assortiment. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld ook silent disco huren, een verlichte dansvloer huren, een zoeklicht huren, eenoverdekt podium huren. Het houdt niet op bij de ‘standaard’ licht en geluidsapparatuur.

Uw audiovisuele leverancier voor alle projecten.
Wij zijn bekend bij vele hotelketens, cateraars, sportorganisaties, reclamebureaus en social media platforms. Maar ook veel evenementenbureaus, locaties en organisatoren weten ons te vinden. Wij bespreken altijd samen met de opdrachtgever de eventuele wensen, verwachtingen en voorkeuren. Zo blijven beide partijen goed op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de projecten.

Licht geluid huren is onderdeel van Luxonos.
Luxonos is een jong en innoverend bedrijf met de beste service, mooiste apparatuur en de hoogste kwaliteit. Wij handelen graag vanuit het centrale belang van de opdrachtgever en doen dit op een integere, oprechte en betrokken wijze. Onze opdrachtgever laten wij nooit wachten, elke vraag wordt zo snel mogelijk behandeld en beantwoord. Uit ervaring weten wij dat dit erg gewaardeerd wordt. Luxonos denkt mee en ontzorgt.

Evenementen en advies op maat.
Wij zijn te onderscheiden van andere licht- en geluidsbedrijven door onze uitgebreide en persoonlijke service en de full-service dienstverlening. Zo verzorgen wij gehele congressen, shows, concerten, uitvaarten en beurzen op audiovisueel vlak. Wilt u full-service dienstverlening bij uw verhuur? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)35 – 203 1026, of kijk voor meer informatie op www.luxonos.nl

"We helpen je graag met een mooi feest!"