Het Luxonos team

"Luxonos staat voor Lux en Sonos, wat in het Latijn respectievelijk licht en geluid betekent."

Luxonos streeft ernaar om de beste oplossingen te bieden op het gebied van licht, geluid, special effects en audiovisuele middelen voor al uw projecten en evenementen. Wij zijn te onderscheiden van andere licht- en geluidsbedrijven door ons oog voor service en de combinatie als full-service audiovisuele dienstverlener voor zowel privé, zakelijke als publieke evenementen. Licht, geluid en video spelen bij alle evenementen een ondersteunende maar grote rol. De audiovisuele techniek wordt gerealiseerd op basis van uw wensen of uw technische plan en wij zorgen voor de naadloze integratie voor uw evenement.

Onze blauwe helden

"Bekijk ze van dichtbij!"

Anco van Vliet

eindbaas

Mitch van Giersbergen

eindbaas

Martijn Post

Operations baas

Raoul van 't Hul

Sales Baas

Tom Verkaik

Sales Baas

Joris Bakker

Licht geluid huren Sales Baas

Sebastiaan Kilian

Licht geluid huren sales baas

Quint Bijvoets

Magazijn Baas

Christian van Beek

Magazijn / AV Baas

Rodney van Beek

AV & FX Baas

Rik Bogaard

AV & TD Baas

Jasper Schoevaars

AV baas

Victor Goncalves

AV Baas

Rutger Stroomer

AV Baas

Jorian Snijders

AV Baas

Luuk Heijm

AV Baas

Niels Iding

AV Baas

Yassine

Junior AV Baas

Mathias

Junior AV Baas

Bjorn Ehinger

FX Baas

Vincent van den Brink

Marketing Baas

Tim de Haas

Video Baas

VACATURE

Wordt jij onze nieuwe blauwe held?
Check onze vacatures en kom werken bij Luxonos.
Jouw foto hier?

Van scholier tot eindbaas...

Luxonos bestaat sinds 2010 en is opgericht door Anco van Vliet en Mitch van Giersbergen. Zij zijn nog steeds verantwoordelijk voor het dagelijks management en zijn betrokken bij alle producties. Opdrachtgevers hebben altijd contact met een van hen. Dat zorgt voor duidelijke communicatie en korte lijnen.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer evenementenbureaus, -locaties en -organisatoren. Ook banken, hotels, cateraars, sportbonden, reclamebureaus en modemerken weten ons inmiddels te vinden.

Onze hoofdvestiging en magazijn zijn gevestigd in Soest, dichtbij Amsterdam en Utrecht en centraal in Nederland. Hoewel een groot deel van onze opdrachtgevers en evenementen zich in Amsterdam bevinden, strekt ons werkterrein zich uit over heel Nederland.

Eigenaren Luxonos
Oprichters Mitch van Giersbergen en Anco van Vliet

Creativiteit

Elk evenement is anders! Samen met de opdrachtgever bespreken wij de wensen, verwachtingen en voorkeuren. Wij spelen in op de wensen en zetten zo elke keer weer een uniek concept neer! Wij denken graag mee om creatieve concepten te ontwikkelen om unieke ervaringen te creëren bij de bezoekers. We denken graag een stapje verder mee om het project 100% te laten slagen. Wij onderscheiden ons in de diverse creatieve concepten die wij hebben ontwikkeld.

Professionaliteit

Wij handelen vanuit het centrale belang van de opdrachtgever en doen dit op een integere, oprechte en betrokken wijze. Wij houden een actieve rol waarbij altijd meegedacht wordt en voor elk probleem een oplossing is. Er wordt gewerkt met oog voor detail en een no-nonsense mentaliteit. Onze opdrachtgever laten wij nooit wachten, elke vraag wordt zo snel mogelijk behandeld en beantwoord. Uit ervaring weten wij dat dit erg gewaardeerd wordt. Luxonos denkt mee en ontzorgt.

Kwaliteit

Kwaliteit is de mate waarin producten of diensten voldoen aan de eisen, behoeften en specificaties van de opdrachtgever. Door te werken met hoogwaardige producten en professionele medewerkers wordt altijd de hoogst haalbare kwaliteit behaald! Ons materiaal wordt structureel gecontroleerd en onderhouden. Materiaal wordt elke keer na terugkomst gecheckt en eventueel geprepareerd indien nodig. Onze materialen worden digitaal constant getraceerd.

Kom jij werken als AV technicus!?