Het is zo ver!

Het is een feit. Sinds juli is RENTFX een onderdeel van Luxonos en lichtgeluidhuren! Precies 10 jaar na de oprichting van RentFX en 9 jaar na de oprichting van Luxonos slaan wij de handen ineen. Vanaf nu kun je ook voor de dikste special FX bij ons terecht! Wat betekent dit voor jou? Het is voor ons nu nóg makkelijker geworden om een compleet evenement te verzorgen. Voor de klanten van Rent FX houdt dit in dat ze 24/7 kunnen bellen met vragen of om gewoon even gedag te zeggen! Kortom: wat een feest, we zijn sneller, hebben een groter assortiment en de hele week beschikbaar!

Luxonos is uw partner voor al uw projecten en evenementen. Wij voorzien presentaties, congressen, uitvaarten, beursstands en feesten van apparatuur en technisch personeel.

Het meest uitgebreide special effect assortiment van Nederland. Van confetti en CO2 tot bellenblaas en vlammenwerpers. Niets is te gek in de wereld van Rent FX!

Snel en eenvoudig licht en geluid huren doe je bij lichtgeluidhuren.nl! Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches waar wij onze licht- en geluidsapparatuur ingezet hebben.

Vanaf nu kun je bij ons uitgebreid de gehele technische kant van je evenement regelen. We beschikken over licht, geluid, special FX, trussen en led schermen op maat! Ook beschikken wij over een prachtig buitenpodium van maar liefst 6 bij 8 meter. Bij al deze materialen hoort natuurlijk ook personeel. Wij hebben een jong team met ervaren technici die graag pro actief met je mee denken en onze apparatuur zo perfect mogelijk achter willen laten of de mooiste show willen draaien. Graag brengen we voor jou een offerte op maat uit. Neem gerust contact met ons op.