Een uniek zakelijk evenement

Ben je op zoek naar een audiovisuele partner die alle technische vraagstukken uit handen kan nemen bij jouw zakelijk evenement? Luxonos ontzorgt graag om er een geslaagd evenement van te maken. Licht, geluid, beeld en special effects vormen de basis bij de beleving van jouw evenement. Zonder goed geluid komt de boodschap van jouw sprekers niet goed over en kan de DJ of band niet optreden. Zonder verlichting kan je de dagvoorzitter niet in de spotlight zetten. We nemen samen het gewenste resultaat door en wij vertalen dat in de techniek met een bijbehorende planning en scherpe offerte. Onze blauwe helden (technici) hebben allemaal veel ervaring om er een succesvol evenement van te maken. Voor al onze diensten geldt dat kwaliteit bovenaan staat. Om dit te kunnen waarborgen zorgen we altijd voor één aanspreekpunt op locatie. 

Hoe verzorgen wij jouw zakelijk evenement

Wij bedenken een evenement op maat waarbij de boodschap die u wilt overbrengen centraal komt te staan. Wij streven naar creativiteit en professionaliteit bij ieder zakelijk evenement. Van begin tot eind moet er een rode draad te vinden zijn. Verstaanbaarheid van sprekers is van groot belang. Onze technici zijn vakmensen met passie, die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door middel van een lichtplan zorgen wij ervoor dat functionele verlichting, sfeerverlichting en showverlichting perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast houden wij er rekening mee dat het aansluit bij de uitstraling van het bedrijf of het thema van het evenement. Aan de hand van uw wensen zoeken wij naar een optimale invulling van uw zakelijke evenement. Wij gebruiken de kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd om tot een doordacht concept te komen, passend bij uw bedrijf en doelstellingen. Al het bovenstaande laten wij aansluiten op het gestelde budget. Als er minder budget is, zullen wij enkel alle noodzakelijke faciliteiten offreren. Is er meer ruimte in het budget, dan zullen we het evenement tot in de detail laten aansluiten bij jouw bedrijf.

Sponsoravond bij Koppert Cress
Beamerscherm bij cosmopolitan evenement

Maak uw boodschap nog groter!

Naast licht en geluid is video een krachtig middel om jouw boodschap nog beter over te brengen op de doelgroep. Door middel van toffe beelden, afgestemd op uw wensen en huisstijl, kan er gepersonaliseerde content gecreëerd worden. Het wordt steeds belangrijker dat alle techniek met elkaar verweven is. Wij beschikken over verschillende video-oplossingen. Zo zorgen wij voor een perfecte weergave tijdens jouw evenement in zowel binnen- als buitenlocaties. 

Naast het laten zien van de Powerpointpresentaties en video’s kunnen wij met onze camera’s ook de spreker goed in beeld krijgen. Deze oplossing kan heel waardevol zijn bij een groot evenement waarbij een deel van het publiek ver van de spreker af zit. Door de spreker op de schermen te tonen, wordt het voor het publiek prettiger om te volgen. Daarnaast kunnen wij deze camerabeelden ook gebruiken om het evenement op te nemen of te livestreamen naar youtube, facebook, vimeo of andere social-media kanalen. Hierdoor bereik je nog meer publiek!

Zorg voor een wauw-effect met onze Special Effects!

Naast licht, geluid en video hebben wij ook een groot assortiment aan special effects. Special effects zijn vaak de sluitpost bij een evenement. Dit is begrijpelijk, maar zeker niet onbelangrijk om te bespreken. Met een mooie confetti-regen, sneeuwbui of indoor vuurwerkeffect kan je zorgen voor een wauw-effect bij jouw evenement. Naast dat het er natuurlijk leuk uitziet, zorgt het er ook voor dat je bezoekers het evenement niet snel zullen vergeten. 

Wij adviseren welk special effect goed aansluit bij het evenement en op welk moment het ingezet kan worden. Een special effect aan het begin van een evenement, zorgt voor een vliegende start van het evenement. Uiteraard kan je ook het evenement spetterend afsluiten met een special effect. Wij hebben genoeg ideeën over het optimale gebruik van special effects bij jouw evenement!

Prijsuitreiking BOLS Around the World 2019

Persoonlijk advies voor uw zakelijk evenement