Top chart TV productie?

Bij een TV productie denk je natuurlijk gelijk aan camera’s en andere opname apparatuur. Maar dit is niet precies wat wij doen. Wanneer wij het over een TV productie hebben gaat het eigenlijk vooral om licht. Ook kunnen wij voor microfoons zorgen die crispy clear geluid op nemen tijdens de show. Dit hebben wij al op een groot aantal producties kunnen verzorgen. Waarschijnlijk ken je er wel een paar! Denk aan grote producties als Concentrate. Personen, decor of props uitlichten? Geen probleem. Wij kunnen dit doen met gekleurd LED licht maar ook met onze nieuwe fresnellen.

Jouw TV productie

Een TV productie is natuurlijk een groots evenement. Alles moet kloppen en waarschijnlijk staat het script al een tijdje op de planning. Hoe regel je dit met ons? Wij helpen je graag met de productie. Wij denken pro actief mee en gaan altijd voor een geweldig eindresultaat. Hoe behalen wij dit? Van te voren hebben wij altijd duidelijk contact en stemmen we alles goed af. De voorbereidingen woorden ruim van te voren gedaan waardoor wij last minute niet voor verassingen komen te staan. Wij proberen alles voor jou tot in de puntjes naar wens te krijgen zodat het perfect plaatje opgenomen kan worden tijdens jouw progamma! 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tv productie

Alles op maat, speciaal voor jou!

Wij doen graag alles om samen met jou goed af te ronden. Heb jij voor je licht en geluid ook nog een technicus nodig? Geen probleem. Wij beschikken over ervaren technici die dagelijks professionele klussen draaien en jou graag willen helpen het beste van de show te maken. Wij kunnen de apparatuur komen opbouwen en leveren dit graag op tijd af! Na de show ruimen we meteen op zodat je niet meer tijd kwijt bent dan nodig is.

Wil jij weten wat we nog meer kunnen? Neem dan contact met ons op!

Livestreaming van jouw YouTube serie?

Geen gedoe, wij regelen de livestream van A tot YouTube (of iets anders)! Wil je geen omkijken hebben naar de livestream? Neem contact met ons op en wij zullen alle zorgen uit handen nemen. Zijn er al camera’s aanwezig? Prima! Wij zorgen voor de juiste aansluiting. Is er niks aanwezig aan voorzieningen en faciliteiten? Dan nemen wij alles mee! Om het zekere voor het onzekere te nemen nemen wij ook onze eigen stroom- en internetvoorziening mee. Het is allemaal mogelijk! Het is ook mogelijk om een complete studio in te richten zoals we hebben gedaan voor StukTV. Kortom: ben je bezig met het opzetten van een livestream voor jouw YouTube kanaal of TV shows? Neem contact met ons op.

StukTV Livestream

Special FX voor jouw videoclip, TV opname of livestream!

Een explosie waar de held voor moet wegduiken, of een sneeuwstorm waar hij doorheen moet. Voor de juiste shot heb je de juiste omgeving nodig. Echter, een explosie namaken in in een studio kan desastreuze sporen achterlaten. Tevens kan je de weergoden niet besturen en het zomaar laten sneeuwen als de camera’s gaan draaien. Bij ‘the next best thing’ komen wij in aanmerking. Met jarenlange ervaring in de branche zijn wij de beste keus in het leveren van FX voor TV opnames. Dit doen wij met professionele technici, die vuurballen de lucht in kunnen schieten op het juiste moment, of met machines een heleboel sneeuw kunnen nabootsen. 

Beeldopnames voor zowel de media als voor uw bedrijfsvideo. Het bewijst dat iedereen wel eens een keer met een camera in zijn handen staat om iets over te brengen door de vele schermen die wij alledaags gebruiken. Wij van Luxonos zijn bekend met alle soorten doelen en bestemmingen van video, en hoe onze special effects daar het beste een rol in kunnen spelen. Vuurspuwen op de achtergrond van een muziekvideo, of sneeuw buiten het winterseizoen tijdens de opnames: het kan ons niet te gek, en het meeste hebben wij al gezien, dan al niet zelf aan meegewerkt om het mogelijk te maken. Ga je met ons het avontuur aan om jou video naar een hoger niveau te brengen?

"We werken graag mee aan te gekke content"