Een legendarisch schoolfeest?

Ik weet het nog zo goed. Op de middelbare school een feest, beter kon niet! Een fris gelletje in m’n haar, een hemd aan en ’t bovenste knoopje nonchalant open. Na mijn eerste jaar op de middelbare school leek het mij leuk om hier aan mee te werken. Zo deden wij vier keer per jaar een enorm uitgebreid schoolfeest waarbij we elke keer een tof thema kozen en elke keer een aantal DJ’s boekten. Wat natuurlijk niet kon ontbreken was de techniek. Een vet podium met mooie lampen en natuurlijk rook en confetti! Bij Luxonos kun je een perfect schoolfeest verwachten. Naast de diverse professionele apparatuur beschikken wij ook over professioneel personeel dat dagelijks grote events draait! Ook kun je telefonisch altijd bij ons terecht en helpen we je graag verder met vragen! 

Wat kunnen wij voor jullie schoolfeest doen?

Hier boven staat het natuurlijk al een beetje omschreven. Luxonos is jouw audiovisuele partner als het om schoolfeesten gaat! Wij leveren alle techniek van A tot Z. Op een schoolfeest heb je natuurlijk grote speakers nodig, vette lampen zoals movingheads, sunstrips en natuurlijk vette special FX zoals rook, CO2, bellen, sparkulars of misschien zelfs vlammen! Je kunt het zo gek maken als jij zelf wilt! Ook heb je natuurlijk een podium en DJ gear nodig waar de eventuele artiesten op kunnen optreden. Ook deze kunnen wij op maat leveren. Wordt het altijd super warm bij jullie op school? Kijk dan bijvoorbeeld naar onze LED propellors. Dit zijn eigenlijk gewoon hele grote ventilatoren die mooi mee kunnen kleuren met de rest van het feest of thema! 

Schoolfeest met veel feestgangers en licht en geluid

Kies zelf losse apparatuur of huur direct een totaalpakket. Ook willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Hier onder kun je alles lezen over onze verschillende geluidsinstallaties.

Wij hebben diverse lampen waarmee je gave effecten kan creeën speciaal voor jouw schoolfeest. Hierdoor wordt het mogelijk om nog creatievere chases te maken in uw lichtshow.

Special FX

Bij ons kan je gemakkelijk de Special Effects huren die je nodig hebt voor jouw evenement. Door ons grote assortiment hoef je niet meer verder te kijken! Bekijk al onze Special Effects op deze pagina.

Schoolfeest Roland Holst College

Een DJ bij je schoolfeest?

Ook dit kunnen wij natuurlijk gewoon voor je regelen! Wij hebben contact met een groot aantal DJ’s die perfect geschikt zijn voor jouw schoolfeest. Het maakt niet uit wat voor een soort muziekstijl je wilt horen. Wij hebben een hoop Allround DJ’s die alles voor jullie willen draaien! Ook hebben wij contact met een aantal DJ’s die specifiek een genre draaien. Ook deze zijn natuurlijk te boeken! 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

"Het tofste schoolfeest van het jaar"