Particulier event

Geen grote of ingewikkelde show? Geen punt. Ook voor huisfeesten, tuinfeesten, verjaardagen en andere particuliere evenementen hebben wij mooie apparatuur. Denk aan het uitlichten van je huis of bomen in je tuin. Hier hebben wij speciale lichten voor met een geweldig licht effect. Deze lichten kunnen aangesloten worden via een stopcontact, maar ook beschikken wij over lichten die werken op een accu, zodat je geen struikel gevaar of lelijk snoeren in beeld hebt.

Welk geluid heb je nodig?

Dit is een goede vraag. Maar als eerste kun je jezelf afvragen; Wat ga ik met de speakers doen? Wil je ze gebruiken voor een achtergrond deuntje, of misschien om toch wel even op te dansen. Wil je ook bass horen? En mogen de buren van de buren van de buren ook mee genieten met de muziek? Ook is het belangrijk om te weten hoe groot de ruimte is en hoe veel personen er komen. 

Op lichtgeluidhuren.nl kan je voor elke gelegenheid een professionele geluidsinstallatie huren. Of je nu geluid nodig hebt voor een tuinfeest, bruiloft, een huisfeest, of BBQ. Bij ons kun je altijd de geschikte geluidsinstallatie vinden. Kies zelf losse apparatuur of huur direct een totaalpakket. Ook willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Wanneer je niet weet welke set je moet hebben, kun je altijd contact met ons opnemen

Speaker

Accu spots

Onze accu spots zijn handig doordat je geen kabels nodig hebt. Ze kunnen tegen regen, dus buiten laten staan is ook geen probleem. Erg gebruiksvriendelijk dus

Prikkabel

Onze prikkabel is goed buiten te gebruiken en kun je gedurende regenbuien ook gewoon buiten laten hangen. Daarnaast zijn ze ook erg stevig!

All in one DJ controller

De Pioneer XDJ-RX2 is een 2 kanaals mixer met de layout van een professionele DJ set. Eigenlijk de perfecte all-in-one speler/mengtafel.

Laden&Lossen van evenement met bus

Gratis bezorging

Wij kunnen ons voorstellen dat transport aan de dure kant is. Vooral met zo’n particulier event. Gelukkig bieden wij hier een zeer aantrekkelijke oplossing voor. Wij bieden gratis transport in diverse regio’s zoals Amersfoort, Amsterdam en Utrecht! Zou jij hier gebruik van willen maken? dat kan. Bekijk de voorwaarden hieronder!

"Persoonlijk advies voor jouw evenement"