Festival organiseren?

Een festival organiseren is natuurlijk niet niks! Wij willen je hier gelukkig graag bij helpen. Wij beschikken over de nieuwste speakers, lampen en special FX die jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Naast licht, geluid en een hoop confetti heb je natuurlijk nog een hele hoop andere dingen nodig om een festival te kunnen realiseren. Hier kunnen we jou natuurlijk ook bij helpen! Door de jaren heen hebben wij diverse festivals gedraaid. Ervaring is dus in ieder geval iets wat wij hebben op het gebied van festival organisatie. 

Wat kunnen wij voor jouw festival doen?

Wij kunnen iedere locatie aan. Het is voor ons mogelijk om van een lege ruimte – zoals een fabriekshal, kerk, parkeergarage of buitenterrein een festival te creëren. Op geluidsgebied hebben wij een scala aan geluidssystemen in ons bezit, toepasbaar voor elke situatie of locatie. Voor zowel een spraak- als een zang- of muzikaal optreden kunnen wij het perfecte geluid verzorgen. Wij zijn rider-proof en laten niets aan het toeval over. Met het juiste licht, beeld en geluid maak je een onuitwisbare indruk op je gasten. Een te gekke lichtshow op het podium, confetti in de lucht en speakers die op de borst nog te voelen zijn maken elk festival echt af. Bekijk hier onder al onze apparatuur op onze verhuurshop

Festival met special effects

CO2

CO2 is een ultiem special effect voor wie bij zijn bezoekers een echt wow-effect wilt creëren. De CO2 kanonnen en effecten kunt u huren in gemakkelijke totaalpakketten die wij al hebben samengesteld.

Confetti

Wij bieden verschillende confetti machines die goed gebruikt kunnen worden in diverse toepassingen. Denk daarbij aan een kort schot op een hoogtepunt of een regen van confetti gedurende meerdere minuten.

Vlammen

Voor elk evenement hebben wij het juiste vuureffect. De hoogte van de vlam is instelbaar van 2 tot 8 meter. Echter zijn er naast dit vuureffect nog een aantal andere mooie vuureffecten. Denk bijvoorbeeld aan een sparkular!

Misschien ken je ons stiekem al langer dan je denkt. RentFX is namelijk onderdeel van Luxonos. Voor veel Festivals verzorgen wij dan ook de Special Effects om er een onvergetelijke ervaring van te maken

Feest met sfeerverlichting door een cirkel van prikkabels.

Altijd een festival op maat!

Graag adviseren wij u al in het beginstadium over de sfeer invulling van uw evenement. Voor iedere locatie en thema bieden wij u een passende oplossing! Wij zijn te onderscheiden van andere licht- en geluidsbedrijven door ons oog voor service en de combinatie als full-service audiovisuele dienstverlener voor al jouw publieke evenementen. Licht, geluid en video spelen bij alle evenementen een ondersteunende maar grote rol. De audiovisuele techniek wordt gerealiseerd op basis van uw wensen of uw technische plan en wij zorgen voor de naadloze integratie voor uw evenement. Voor festivals is het vaak belangrijk om de techniek in het juiste decor passen. Doormiddel van op maat ontworpen lichtshows zorgen we voor de juiste invulling en versterken we de ervaring van de festivalbezoeker. Meerdere podia’s? Geen probleem we zorgen dat de techniek goed is afgestemd en dat je niet verschillende podia’s door elkaar heen te horen zijn. 

TIP: Stroom, wat komt er eigenlijk bij kijken?

“Oeps, de stroom is uitgevallen”

De grootste nachtmerrie van elke festival organisator is wellicht wel dat de stroom uitvalt. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg oplossingen om dit te voorkomen. Ben je benieuwd waar je rekening mee moet houden? Lees dan ons artikel over wat er bij stroomberekeningen komt kijken.

Stekkerblok op festival

"Persoonlijk advies voor jouw festival"