Audiovisuele verzorging bij een Fashion show

Wanneer wij denken aan een modeshow denken we aan een catwalk waar modellen over heen en weer lopen. Maar waar bestaat deze catwalk uit? En hoe licht je de modellen op de catwalk mooi uit? Hoe scheid je de backstage en het podium af? Hoe regel je het geluid? Wie zorgt dat de confetti geïnstalleerd wordt zonder dat het een bende wordt voor je überhaupt wilt schieten. Wij geven antwoord op deze vragen, maar niet alleen dat. Wij verzorgen dat dit allemaal tot in de puntjes verzorgd is. Dan hoef jij je daar in iedergeval niet meer druk om te maken en heb je weer alle focus op waar het om draait: de modeshow. Op deze pagina vertellen wij alles wat we voor je kunnen betekenen en kun je lezen wat je van ons kan en mag verwachten!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Luxonos is de perfecte audiovisuele partner wanneer het op een evenement als dit aankomt. De catwalk bouwen wij op maat. Dit gaat niet alleen om de hoogte of kleur van de catwalk. Denk bijvoorbeeld aan een modeshow waarbij de modellen als Jezus over het water lopen. Wij brengen dit soort creatieve ideeën tot leven. Uiteraard verzorgen wij op de achtergrond dat de modellen ten alle tijden perfect uitgelicht zijn, er een fijne beat hoorbaar is en op een groot scherm gave effecten zichtbaar zijn. 

Catwalk back view

Licht

Licht is natuurlijk een enorm belangrijk aspect wanneer we het hebben over een mode show. Je wilt natuurlijk dat elk model perfect uitgelicht is waardoor de kleding en sieraden nog beter lijken dan ze al zijn! Ook kunnen fotografen perfecte foto’s schieten wanneer je een catwalk goed uitlicht.

Geluid

Bij een modeshow hoort goed geluid, maar mag het niet storend in beeld zijn! Wij beschikken over een divers assortiment luidsprekers waardoor we heel subtiel mooi geluid kunnen produceren. 

Special FX

Bij de opening van een mode show krijgen we vaak de vraag of er iets gaaf toegevoegd kan worden waardoor je een echt wow-effect bij het publiek achter kunt laten. Dit kan natuurlijk. Wij beschikken over een hoop verschillende effecten die hier voor kunnen zorgen. denk hierbij aan Lage rook over de catwalk, CO2 rook effecten, confetti, veilig koud vuur (sparkulars) of misschien zelfs echt vuur!

Fashionshow - WE Fashion

Altijd een fashion show op maat!

Bij luxonos sta jij in het midden en vinden we het belangrijk dat jouw evenement goed voelt. Bij ons staat communicatie daarom ook hoog in het vaandel. Wanneer je een idee hebt over hoe het evenement er uit moet zien dan denken wij graag proactief mee en helpen we je graag bij het maken van de juiste beslissing. Je kunt ons hierom ook altijd bellen en mailen. Ook is het maken van een afspraak om het evenement door te spreken totaal geen punt. 

"Persoonlijk advies voor jouw fashionshow"