Een bruiloft organiseren

Allereerst gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen en wat geweldig dat je nu op deze pagina kijkt! Ook als je voor iemand anders een bruiloft aan het organiseren bent, ben je van harte welkom op deze pagina! Een bruiloft is natuurlijk iets dat niet mis kan gaan. Alles moet in de puntjes soepel verlopen. Hier heb je natuurlijk een betrouwbare audiovisuele partner voor nodig, maar waar vind je die? Heel gemakkelijk. Hier! Wij helpen je graag deze bruiloft te voorzien van de beste apparatuur en de beste technici!

Wat kunnen wij voor je doen?

Luxonos is een audiovisuele leverancier die proactief mee denkt en jou graag helpt bij het organiseren van een droom bruiloft. Eigenlijk kunnen we op technisch gebied alles van A tot Z voor je regelen. Denk hierbij aan licht, geluid, beeld of misschien wel confetti! Ook houden wij heel erg veel van taart, maar helaas kunnen we deze (nog) niet voor je bakken. Maak jezelf verstaanbaar door een van onze geluidsets aan te sluiten en speel daar tegelijkertijd muziek op af. Licht de zaal mooi uit in de kleuren die jij wilt met onze accu spots of spectrals. Wil je de bruiloft afsluiten met een knal feest? Schiet dan confetti door de lucht, of doe de openingsdans op een sterrenondergrond. Ook zou je hier het belleneffect geweldig kunnen gebruiken! 

Zelf je bruiloft voorbereiden of met een weddingplanner?

Kiezen om je eigen bruiloft voor te bereiden kan voordelen hebben zoals, lagere kosten. Met een weddingsplanner zorg je voor meer rust tijdens de voorbereidingen. Willen jullie juist iets unieks? Kies dan voor bijvoorbeeld het strand, het bos of misschien zelfs in het weiland. Ook kun je prima in je eigen achtertuin trouwen. Afhankelijk van de locatie komt er vooraf natuurlijk meer organisatie bij kijken! Wij hebben goede contacten in de trouw industrie die jouw sprookje wekelijkheid kunnen laten worden. Zoek je zelf toffe extra’s dan kun je het beste op onze verhuurshop kijken. Van elke binnen- en buitenruimte een toplocatie voor een bruiloft maken? Wij zorgen voor jullie droomhuwelijk. In samenwerking met decorateurs en cateraars zijn totaaloplossingen ook mogelijk: wel zo makkelijk, natuurlijk. 

Marry me? Verlichte letters huren

Verlichte letters huren

Wil je jouw bruiloft nog persoonlijker maken? Dan zijn onze verlichte LED letters altijd een goed idee. We beschikken over alle letters, woorden, tekens en combinaties. Uiteraard zijn de verlichte letters ook gaaf voor andere gelegenheden en in alle kleuren in te stellen. Onze houtenletters worden op aanvraag op maat geproduceerd. Wij beschikken over een groot assortiment verlichte letters, cijfers en tekens. Onze letters zijn uniek vanwege hun diverse lichtopties. Onze letters zijn 100cm hoog

De ‘normale’ letters zijn rond 70cm breed, De A is 80cm, De M en W ongeveer 110-120. Alle letters staan op een trespa voetje van 20cm breed, waardoor ze goed stevig staan. De letters kunnen eenvoudig bovenop een trussconstructie worden gezet. Op alle locaties zijn de verlichte letters te gebruiken omdat je ze makkelijk te verplaatsen zijn en in iedere auto passen.

Stiekem de twee belangrijkste momenten!

Naast de ceremonie is het trouwfeest voor veel bruidsparen een belangrijk gedeelte van hun grote dag. Dit zijn dan ook de twee momenten die zich perfect lenen voor de muzikale omlijsting van jullie bruiloft. We zorgen graag voor perfect geluid om te zorgen voor de juiste beleving en om het JA woord zo goed mogelijk te benadrukken. 

De ceremonie "JA, ik wil"

Tijdens de ceremonie een muziekje opzetten heeft natuurlijk minder charme dan een echte live muzikant. Veel bruidsparen hebben vaak in hun familie- of vriendenkring wel iemand met een mooie zangstem. Heb je deze niet? Dan brengen wij jullie graag in contact met een goede muzikant die het geheel live kan omlijsten. Tijdens de ceremonie zorgen wij dat de ambtenaar en jullie goed te verstaan zijn voor de gasten. De ceremonie extra aankleden? Wij denken graag mee om de ceremonie te stylen samen met onze partners. We maken het moment graag zo bijzonder mogelijk!

Bruiloft zaal in kerk

Het bruiloftsfeest "Tot diep in de nacht"

Natuurlijk moet de trouwdag worden afgesloten met één groot feest. Wil je dat er gedanst wordt, of is een gezellige borrel meer wat jullie voor ogen hebben? In beide gevallen is muziek belangrijk om de sfeer te bepalen. Met een DJ of een band lukt dit vaak het beste. Voor veel bruidsparen is dit overigens een serieus bruiloftsdilemma: kiezen we voor een band of DJ? 80 procent van de stellen kiest na zorgvuldige afweging overigens voor een DJ vanwege de lagere kosten en een non-stop, onbeperkt aantal nummers dat de DJ bij zich heeft. Wil je uitpakken met de show? Wij denken graag mee over bijvoorbeeld een openingsdag gehuld in laaghangende rook. 

Bruiloftshow met verlichte dansvloer en Ovale LED DJ Booth

TIPS! Handig om te zorgen dat je niks vergeet

"Wij zorgen voor de mooiste dagen van jullie leven!"