Beursstand op maat gemaakt

Tijdens een beurs of event draait het natuurlijk allemaal om het aantrekken en behouden van de aandacht van uw bezoeker. Als gespecialiseerde audiovisuele leverancier kunnen wij u daar uitstekend in adviseren en ondersteunen. Wij beschikken over vele mogelijkheden om de juiste uitstraling voor uw beursstand te creëren. Wij ontwerpen volledige beursstands op basis van truss en plannen dit voor evenementen en shows. Met de nieuwste 3D technieken presenteren wij vooraf het eindconcept voor uw beursopstelling tot in detail. Deze ontwerpen zijn vrij te gebruiken voor uw evenement en niet gebonden aan een specifiek merk of bedrijf.

Waarom Luxonos inschakelen als Audiovisuele partner?

  1. U kunt ons 24/7 bereiken.
  2. Snel een offerte
  3. Directe en snelle communicatie.
  4. U kunt last minute wijzigingen doorgeven.
  5. van 1 tot 1000den vierkante meters beursoppervlak, direct uit eigen assortiment.
  6. Scherpe prijzen, ook voor langere periodes
  7. Maatwerk, waardoor uw stand nog meer op zal vallen.
  8. Jaren lange ervaring in zowel binnen- als buitenland.
  9. Nieuwste technieken!
Beursstand hoek van 3D naar realisatie

Maatwerk

Wij zullen altijd voor uw stand een offerte op maat maken, waarbij onze creatieve inbreng van groot belang is. Op een dag dat duizenden potentiële klanten uw stand zien, wilt u namelijk opvallen. Wij helpen u graag dit doel te bereiken. U bent aanwezig op de beurs om uw boodschap zo goed mogelijk te verkopen of om mensen ergens over te adviseren, wij werken graag mee hieraan! Wilt u een wat simpelere beursstand of een uitgebreide stand het is allemaal mogelijk! Wij werken u idee graag 3D uit en zorgen voor detailwerk.

Het organiseren van een beurs is vaak een grote/ ingewikkelde aangelegenheid. Als u de bezoekers immers echt wilt overtuigen, dan moet alles goed op elkaar zijn afgestemd. Denk hierbij aan de; inrichting van de ruimte, de aankleding, het licht & geluid, de presentatietechniek en alle achterliggende infrastructuur die bij een beurs komt kijken. Luxonos begrijpt als geen ander wat er allemaal hierbij komt kijken. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u ondersteunen bij het organiseren van uw beurs. Wij luisteren graag naar uw wensen en ons team bekijkt uw situatie en zorgt vervolgens voor de juiste oplossingen. Wij maken gebruik van de nieuwste innovaties op audiovisueel gebied, waarbij u er optimaal van kunt genieten!

Beursstand, creatief omgaan met de ruimte

Je bent bezig met de inrichting van een beursstand en loopt tegen een aantal zaken aan? Bij ons kunt u terecht voor al uw audiovisuele techniek. Wij leveren onder andere de complete truss constructie die zoals hierboven besproken geheel op maat verzorgd kan worden. Bij ons heeft u alles centraal en bij één betrouwbare verhuurpartner geregeld wij kunnen namelijk ook alle licht, geluid en video apparatuur verzorgen voor uw stand. Hieronder vind u enkele standaard beursstands, alle afmetingen en modellen zijn uiteraard naar wens aan te passen.

Heeft u weinig vloerruimte? Géén probleem! Wij kunnen een (truss) constructie bevestigen met takels aan het dak van de locatie. Wij zorgen voor het aanleveren van de juiste tekeningen en zorgen ervoor dat alles volgens de benodigde veiligheidsrichtlijnen gebeurd. Eventueel kunnen wij met de betreffende locatie schakelen over de hangpunten.

Opbouw van beursstand met takels

Licht, geluid en video

Uw producten en uw banners moeten uiteraard goed verlicht zijn. Graag adviseren we u over de juiste verlichting om alles goed te verlichten. Wij bieden een ruim assortiment met verschillende lampen die elke een eigen functie hebben. De ene lamp is de andere niet en daarom zullen wij altijd eerst vragen waarvoor de verlichting nodig is.
Video is een krachtige manier uw producten of diensten te laten zien. Doormiddel van beeld kunt u meer bezoekers trekken of uw verhaal verduidelijken. Bij ons kunt u terecht voor het huren van TV’s in uw beursstand. Wij bieden u diverse afmetingen die geheel naar wens staand geplaatst kunnen worden, maar ook gehangen. Moet het groter? Wij hebben ledschermen die enorme dimensies aan kunnen nemen. Wij kunnen alle techniek integreren in uw stand en zorgen daardoor voor een eindproduct in detail.

 

Opbouw van beursstand

Op- & afbouwdagen / meerdere dagen huur

Bij Luxonos kunt u profiteren van deskundig personeel dat uw beursstand helemaal kunt opbouwen. Wij kunnen de stand al eerder opbouwen en zorgen ervoor dat alles optijd klaar staat. Wij hanteren scherpte tarieven voor meerdere dagen huur. De meeste beurzen duren enkele dagen en soms zelfs weken, wij doen graag een maatofferte voor uw beurs.

"Persoonlijk advies voor jouw beursstand"