Theaterproducties

Theater is vaak de start van het ontwikkelen van de interesse in het vak licht en geluid. Onze technici vinden het leuk om bezig te zijn in het theater waar toneelgezelschappen hun shows uitvoeren. Bij een aantal theaters zijn wij de vaste leverancier, en verzorgen wij het juiste team van technici bij elke voorstelling. Per productie stellen wij een optimaal licht-, geluid- en/of video-ontwerp samen die aan alle wensen voldoet. Op tour!? Géén probleem! zowel huren voor een dag, week, jaar is géén probleem. 

Ontwerp

Onze ontwerpers kunnen voor elke productie een passend licht- of geluidsontwerp maken wat de sfeer versterkt die past bij de gespecificeerde theaterproductie. De ene theatervoorstelling is uitgebreider dan de andere en soms is het juist goed om te decor simpel te houden. Door gebruik te maken van visualisatiesoftware kunnen we ruim van tevoren voorprogrammeren nog voordat we in de zaal geweest zijn en iets hebben ingehangen. 

Advies

In gevallen waarbij er al een ontwerper concept bekend is kunnen onze technisch specialisten hier rekening mee houden. We doen graag advies om de technische invulling en uitvoering van de bedachte concepten zo goed mogelijk te laten slagen. Met oog voor de wensen en het budget van het project komen wij altijd tot de beste technische uitvoering die haalbaar is. Neem vrijblijvend contact met ons op om dit traject te starten. 

Realisatie

Of het nu om losse verhuur een complete productie gaat, ons team van vaste technici installeert de materialen snel en vakkundig. Met oog voor detail en kennis van het beoogde plan wordt de zaal voorzien van de juiste materialen. Onze technici touren graag mee om constant dezelfde kwaliteit neer te zetten bij elke show! We werken met een vast team van technici die oplossingsgericht, proactief zijn en een passie hebben voor hun werk. Opzoek naar een vaste partij voor de technische invulling van uw productie, wij denken graag mee om de theaterproductie zo goed mogelijk te ondersteunen. Wij nemen graag de opties door om de juiste afstemming te maken voor het licht, geluid, video en wellicht zelfs de special FX? Vanwege ons uitgebreide assortiment en jaren ervaring kunnen wij u ondersteunen op de gewenste punten. 

Schoolmusical van het Goois Lyceum

Groot assortiment

Vaste technici

Creatief & meedenkend

Wereldwijde service

Logistieke oplossingen

"Persoonlijk advies voor de juiste theatertechniek"