Special FX

Na de overname van RentFX (special effects specialist) in Juli 2019 is ons assortiment special effects flink gegroeid. Om die reden kunnen wij je evenement nog beter voorzien van special effects. Luxonos verzorgt de meest uiteenlopende effecten waarmee u bij uw evenement of show een WAUW effect creëert. Zowel voor indoor als outdoor evenementen hebben wij een uitgebreid assortiment met een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u de losse effecten huren via lichtgeluidhuren.nl, maar ook denken we graag mee voor de complete FX ervaring. We maken FX shows op maat afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Naast losse effecten en complete shows kunt u bij ons terecht voor de losse verkoop van verbruiksartikelen als confetti, CO2 en vloeistoffen. Wij zijn ook dealer van MagicFX en Shoven.

Beleef unieke ervaringen!

Er is geen dance event meer te bedenken zonder special effects. Géén opening zonder confetti of vuurwerkeffect en geen bruiloft zonder droogijs. De meerwaarde van Confetti en Streamer effects, CO2 effecten, vuureffecten tot aan pyro effecten de verschillende evenementen zijn groot. Al jaren worden evenementen zo op hoger niveau getild en onvergetelijk voor de bezoekers waarbij we een WAUW effect creeëren.
Contact ons om uw ideeën te delen, we denken graag met u mee!

RentFX | FX Expert

Bekijk ons complete assortiment per categorie! Houd je muis op één van de blokken voor meer informatie.

Luxonos neemt RentFX over

Altijd een evenement op maat!

Het is een feit. Sinds juli is RENTFX een onderdeel van Luxonos en lichtgeluidhuren! Precies 10 jaar na de oprichting van RentFX en 9 jaar na de oprichting van Luxonos slaan wij de handen ineen. Vanaf nu kun je ook voor de dikste special FX bij ons terecht! Wat betekent dit voor jou? Het is voor ons nu nóg makkelijker geworden om een compleet evenement te verzorgen. Voor de klanten van Rent FX houdt dit in dat ze 24/7 kunnen bellen met vragen of om gewoon even gedag te zeggen! Kortom: wat een feest, we zijn sneller, hebben een groter assortiment en de hele week beschikbaar! 

"Persoonlijk advies voor jouw evenement"