Reparatie

Technische storingen zijn altijd erg vervelend, vooral als je deze hebt precies voordat de show begint. Het is van groot belang om de apparatuur in goede conditie te houden en daar helpen wij bij Luxonos graag mee! Luxonos denkt en werkt graag met u samen om technische storingen te voorkomen. Wij kunnen u helpen bij jaarlijks onderhoud of bij reparaties van bijvoorbeeld DJ-Gear die een heftige avond hebben gehad.

Wist u dat?

Goed onderhouden apparatuur gaat langer mee! Het is natuurlijk altijd fijn om apparatuur in goede conditie te houden om hier vervolgens langer mee te doen. Het is zonde om elk jaar nieuwe apparatuur aan te schaffen wat een hogere financiële impact heeft dan de apparatuur tijdig te laten controleren. Wij verzorgen graag uw reparaties / structureel onderhoud om storingen te voorkomen en de apparatuur in top conditie te houden! 

Reparatie

Het is natuurlijk erg vervelend als apparatuur defect raakt. Helaas blijft het techniek waarmee we werken en zijn defecten helaas niet uit te sluiten. Bij Luxonos beschikken wij over een technische dienst die verzorgt ook reparaties om uw apparatuur snel weer werkend te krijgen!

Onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft uw installatie / apparatuur in goede conditie en worden vervelende storingen voorkomen! Het is natuurlijk fijner om preventief onderhoud te plegen dan voor verrassingen te voorkomen te staan. Wij helpen u graag op locatie.

Storingsservice

Helaas laat techniek u soms in de steek… Gelukkig biedt Luxonos de oplossing! Omdat wij 24/7 klaarstaan met optimale service kunnen wij u altijd helpen. Wij werken vanuit een groot assortiment dus kunnen u snel voorzien van een vervangend apparaat.

Meld uw reparatie

"Apparatuur kapot? Géén probleem wij zorgen voor de reperatie!