Locatiepartner

Luxonos heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen op audiovisueel gebied in zowel binnen- als buitenland. Als persoonlijke audiovisuele partner kan Luxonos de complete inrichting van uw locatie verzorgen! Luxonos kan alle techniek voor evenementen verzorgen die plaatsvinden op uw locatie. Ons team is gespecialiseerd in de techniek van licht, geluid, video en special effects tijdens evenementen. Wij helpen u ook graag bij een het ontwikkelen van audiovisuele concepten die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Wij verzorgen tevens ook vaste installaties en kunnen u dagelijks voorzien van de beste service bij uw op locatie! Makkelijk schakelen voor u en uw opdrachtgevers. Het is zeer waardevol om met een vaste partij samen te werken op uw evenementenlocatie. Wij kennen de locatie goed en kunnen uw klanten goed adviseren om het hoogst haalbare uit hun evenement te halen. Bij Luxonos denken we graag mee hoe we de klantbeleving zo goed mogelijk vorm kunnen geven en de communicatie zo helder mogelijk te houden. 

Wat kun je als locatiepartner verwachten?

Luxonos | Vaste audiovisuele leverancier Willem-Alexander Baan

Kop koffie drinken?

Heeft u een evenementen-, vergader- of congreslocatie en wilt u ook gebruik maken van alle voordelen die Luxonos te bieden heeft?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team van deskundig personeel staat graag voor u klaar!

"Persoonlijk advies voor uw locatie"