Event services

Wij hebben jaren lange ervaring in de evenementen industrie en werken met veel passie voor ons vak. Zo mogen wij dagelijks de tofste evenementen voorzien van licht, geluid en video apparatuur. Wij denken graag mee om tot een event op maat te komen. Voor ons is elke opdracht speciaal en hechten veel waarde aan het persoonlijke contact. Doordat wij dagelijks bezig zijn met diverse evenementen kunnen wij op het gebied van licht, geluid, video, maar ook special effects de service bieden die bij jou evenement past. Voor ons is niks te gek en wij gaan dan ook tot het uiterste om uw event tot een succes te maken! Graag leggen wij hieronder uit welke event servicesen wij aanbieden.

Locatiepartner

Luxonos heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen op audiovisueel gebied in zowel binnen- als buitenland. Als persoonlijke audiovisuele partner kan Luxonos de complete inrichting van uw locatie verzorgen! Luxonos kan alle techniek voor evenementen verzorgen die plaatsvinden op uw locatie. Ons team is gespecialiseerd in de techniek van licht, geluid, video en special effects tijdens evenementen.
Wij helpen u ook graag bij het ontwikkelen van audiovisuele concepten die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Wij verzorgen tevens ook vaste installaties en kunnen u dagelijks voorzien van de beste service bij uw op locatie!

Bakwagen langs het water

Special FX

Luxonos verzorgt de meest uiteenlopende effecten waarmee u bij uw evenement of show een WAUW effect creëert. Zowel voor indoor als outdoor evenementen hebben wij een uitgebreid assortiment met een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u de losse effecten huren via lichtgeluidhuren.nl, maar ook denken we graag mee voor de complete FX ervaring. We maken FX shows op maat afhankelijk van uw persoonlijk wensen.
Naast losse effecten en complete shows kunt u bij ons terecht voor de losse verkoop van verbruiksartikelen als confetti, CO2 en vloeistoffen. Wij zijn ook dealer van MagicFX en Shoven. 

I love Urban special effects

Touring

De eerst slag op de drums, het publiek dat begint te juichen..  De band, de bezoeker iedereen wil perfect geluid, licht en FX! De bezoekers verdienen een geweldige live ervaring om hun idolen op het podium te zien. Wij denken bij Luxonos graag mee om de tours perfect te laten verlopen. Licht, geluid, rigging, video en FX wij hebben alle aspecten en ervaring om dit efficiënt en goed te laten verlopen. Ons personeel bestaat uit ervaren technici met veel live ervaring in binnen- en buitenland. Wij denken graag mee om een geweldige tour te laten slagen! 

Sparkulars dance event

Bands / artiesten

Wij ondersteunen graag bands om hun optredens graag zo makkelijk mogelijk te maken. De artiesten kunnen daardoor doen waar ze goed in zijn; muziek maken en het publiek vermaken. Wij nemen graag het technische gedeelte uit handen en kunnen met een vast team van technici mee naar elk optreden van de band. Opslag van bandmateriaal en het uitvoeren van de logistieke uitdagingen zijn vanzelfsprekend, géén probleem! 

Bandje aan het optreden

Theaterproductie

Theater is vaak de start van het ontwikkelen van de interesse in het vak licht en geluid. Onze technici vinden het leuk om bezig te zijn in het theater waar toneelgezelschappen hun shows uitvoeren. Bij een aantal theaters zijn wij de vaste leverancier, en verzorgen wij het juiste team van technici bij elke voorstelling.  Per productie stellen wij een optimaal licht-, geluid- en/of video-ontwerp samen die aan alle wensen voldoet. Op tour!? Géén probleem! zowel huren voor een dag, week, jaar is géén probleem. 

Foto in het theater

Live Streaming

Wilt u dat gasten uw event live kunnen volgen? Uw event kan door middel van een live-streaming zowel live als achteraf gevolgd worden door iedereen die niet fysiek aanwezig kan zijn bij het desbetreffende evenement. Het bereik van het event wordt hierdoor vele malen groter en kan achteraf worden teruggekeken. Wij verzorgen vaak live streams van congressen, dance events en meer die we uitzenden via Youtube/ Facebook. 

Kop 500

Reparaties

Technische storingen zijn altijd erg vervelend, vooral als je deze hebt precies voordat de show begint. Het is van groot belang om de apparatuur in goede conditie te houden en daar helpen wij bij Luxonos graag mee! Luxonos denkt en werkt graag met u samen om technische storingen te voorkomen. Wij kunnen u helpen bij jaarlijks onderhoud of bij reparaties van bijvoorbeeld DJ-Gear die een heftige avond hebben gehad.

Rik aan het solderen

Storingsdienst

Houd de geluidsinstallatie er mee op? Valt er één CDJ uit of heeft u een andere storing? Wij bij Luxonos staan 24/7 voor onze klanten klaar. We werken in ons vakgebied met techniek, dat helaas wel eens kapot kan gaan. Het maakt ons niet uit of het onze materialen zijn, die van uzelf of een collega bedrijf dat niet bereikbaar is… Wij staan dag en nacht voor u klaar om u een oplossing te bieden, zodat het evenement alsnog succesvol kan worden afgesloten.

Renault master aan het lossen

"Neem vrijblijvend contact met ons voor de diverse mogelijkheden"